Szilveszter volt,ottvolt a nővérem barátja is.Anyám elment valahova beült a barátaival. Nagyon jól éreztem magam otthon társasoztunk,egy picit ittunk,tüzijátékoztunk,már hajnali 4 órára járt az idő mikor felcsöngettet valaki.Felvettem megkérdeztem ki az.A telefonba anyám szólt bele hogy mi a kapucsengő,na gondoltam egy picit azért sokvolt neki.Megmondtam neki,feljött és egy számomra ismeretlen pasival volt.Oké,gondoltam biztos egy jó barátja aki hazakisérte.Oké mentünk vissza a szobába,gondoltuk mostmár elég volt és alszunk.Még kimentem a konyhába mikor láttam hogy a pasi anyámat megfektette...Előttem...Nem látták hogy láttam őket.De iszonyatos nagy düh töltött el.Mitagadás bementem és sirva fakadtam,azután kérdezgették hogy mibajom de nemmondtam semmit mert kellemetlen volt a nővérem barátja elött.Aztán a nővérem elment vécére és úgyjött vissza hogy ő is sír.Elegem volt..Kimentem,addigra már felvették a ruháikat és tökre tagadták az egészet.Ordittottam vele hogy láttam de nem hitte el..Ezután lementünk sétálni 3an,én a nővérem és a barátja.Mikor felértünk nem nyilt az ajtó csak kiabáltak az ajtó mögül hogy mindjárt nyitja..Kb 5 percig ott áltunk.Vajon mit csinálhattak?Szerintem aki elolvassa tudja..Engem ez az egész eléggé megrázott..Ez az előző szilveszteren volt..És azóta sem kért bocsánatot..
Én is azt írtam, amit 19:36, csak úgy látom egyeseknek gond van a felfogásával.
2010. dec. 17. 19:54
13/17 anonim válasza:
19:35 - lehet, hogy csak nem tudtál róla!
2010. dec. 17. 19:56
14/17 anonim válasza:
Nem az az ember vagyok, aki nem jönne rá ilyenre és főleg nem az, aki egy anonim oldalon letagadna dolgokat. Az én szüleim jó szülők és a mai világban baromi ritka, de nem váltak el :)
2010. dec. 17. 19:56
15/17 anonim válasza:
most mit kell igy kiakadni?? gyereke van jolvan, de sztem férje nincs ugyhogy azt csinál amit akar..van élete csak attol mert gyerekei vannak és ugy éli ahogy akarja..meg részeg is volt.kérdező ha te is részeg leszel(mert leszel) te még durvábbakat is fogsz csinálni szerintem.. D
2010. dec. 18. 08:00
16/17 anonim válasza:
És ha nincs férje azt csinál amit akar,a gyereke előtt dugás természetes egyeseknek ez már gáz...A pia meg nem mentség semmire,nem kell inni ,nem mindenki iszik ám és részegesedik le...És ha van már gyerekemk nem iszom magamat szarrá és nem cihelem haza az alkalmiszexpartnereimet...És a legrosszabb hogy egyesek szerint ez normális... Erkölcsi fertőbe tartunk,de lehet már oda is értünk basszus...
2010. dec. 18. 11:39
17/17 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy ha valaki kiírna egy kérdést, hogy "Hétvégén nagyon berúgtam, felhoztam egy pasit, akivel kétszer is szexeltem aznap este, most mi lesz?" Akkor mindenki nyommá megállás nélkül a szidást, viszont így, hogy anyáról van szó, meg mindenki elnézi. Bírom ezeket az összetartó anyukákat, nem látják a fától az erdőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!