Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom! Megbocsássak neki?

Nem tudom! Megbocsássak neki?

Figyelt kérdés
8 éve vagyok együtt a barátommal és kb 4 évvel ezelőtt észrevettem hogy társkeresőre regisztrált. Megígérte hogy letörli, és eddig még vagy 2-3-szor lebukott vele. Ma megint lebuktattam, azt mondja, hogy nincs semmi és nem csalt meg, de nem tudom, hogy ez még tolerálható-e...
2010. jan. 24. 19:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%
uristen, dehogy...azonnal lapatra vele!
2010. jan. 24. 19:09
 2/20 anonim ***** válasza:
63%
Elso vagyok.Amugy ez elegge felhaborito, mit akar, hogyha talal valaki mast, akkor teged kidob, vagy mi?Szerintem elozd meg, es hagyd ott te a fenebe.
2010. jan. 24. 19:11
 3/20 anonim ***** válasza:
80%
Megkérdezted tőle,hogy miért csinálja?Minek regisztrálni társkeresőbe,ha az ember párkapcsolatban él? Tolerálhatod,de nem biztos,hogy érdemes.Rátok férne egy komoly beszélgetés a kapcsolatotokról!
 4/20 anonim ***** válasza:
83%
4 éve kidobtam volna.
 5/20 anonim ***** válasza:
80%
Ezek után se mondott le róla, hogy válaszút elé állítottad? Mi másért regelne ilyen oldalakra? Hülyének néz, megaláz:(... Én nem tolerálnám..
2010. jan. 24. 19:12
 6/20 anonim ***** válasza:
61%
hát nem hinném hogy erre van megfelelő magyarázat. kérd számon és ha nincs megfelelő magyarázat rá akkor hajtsd el. de azt is vedd figyelembe hogy becsapott
2010. jan. 24. 19:12
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat. Azt hittem én vagyok túl szigorú. A kapcsolattal nincs semmi gond, ritkán vannak veszekedések sokat beszélgetünk. Azt mondja azért csinálta, hogy körül nézzen.
2010. jan. 24. 19:14
 8/20 anonim válasza:
61%
Én egy eszméletlenül féltékeny lány vagyok. Már ennyi ideje vagytok együtt és ez nem az első alkalom. Én is azt tanácsolnám, hogy kérdezősködj. Egy kapcsolatban, ha nem beszéltek meg mindent akkor fuccs a dolognak.
2010. jan. 24. 19:15
 9/20 anonim ***** válasza:
74%
Elso vagyok.En nagyon, de nagyon kiakadnek, ha eszrevennem, h a pasim tarskereso oldalakat nezeget-az ilyeneket altalaban azert nezik, hogy csajt keressenek.De minek keres, ha en ott vagyok neki???Ha meg regisztral is, akkor plane.En tuti dobnam.
2010. jan. 24. 19:21
 10/20 anonim ***** válasza:
74%
dobd ki
2010. jan. 24. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!