Nem tudom! Megbocsássak neki?
Figyelt kérdés
8 éve vagyok együtt a barátommal és kb 4 évvel ezelőtt észrevettem hogy társkeresőre regisztrált. Megígérte hogy letörli, és eddig még vagy 2-3-szor lebukott vele. Ma megint lebuktattam, azt mondja, hogy nincs semmi és nem csalt meg, de nem tudom, hogy ez még tolerálható-e...2010. jan. 24. 19:04
11/20 anonim válasza:
Ha a barátod csajozik ott, rólad említést sem tesz az adatlapján, akkor vágd ki szerintem. Talán akkor majd komolyan vesz.
12/20 A kérdező kommentje:
A legutolsónál kidobtam egy hónapra. Azért csak ennyire mert jött hívogatott, zaklatott, folyamatosan.
2010. jan. 24. 19:27
14/20 anonim válasza:
Persze, hogy jött és zaklatott mert kell valaki aki addig is ellátja (mind tiszta ruha, mind ágyastárs témakörben) amíg megtalálja az igazit. Arra hidd el már 4 éve rájött, hogy nem te kellesz neki, csupán arra vár, hogy megtalálja az utódodat mert nem szeretne egyedül maradni. Hagyd ott a fenébe, mert az idő meg csak ketyeg és minden perc drága ahhoz, hogy egy olyan kapcsolatban töltsd aminek nincsen jövője.
15/20 A kérdező kommentje:
Nem élünk együtt.
2010. jan. 24. 19:36
16/20 anonim válasza:
Ez nem szép dolgo! Te is olyan vagy mint én és a párod mint az enyém ez szerintem azért csinálják mert már mi csak ugy vagyunk nekik érted eléggé incsik ezekszerint!Én se tudom kidobni mert szeretem de még egy ilyen és nem lesz bocsánat!
17/20 anonim válasza:
Azért 8 év után lehet, hogy kicsit egyhangúvá vált a tartós kapcsolat...nem feltétlenül hűtlen ettől, csak szórakozik ahogy tud...ettől még szerethet. Elmesélek egy sztorit. Valamikor én is regisztráltam és keresgéltem (független csaj voltam még) sok pasival chateltem. Egy idő után kategorizálni tudod őket. Az egyik fajta volt az aki kifejezetten szexkapcsolatot keresett....általában kiderült, hogy ők a hűséges férjek, vagy nős többgyermekes apukák, akik mindössze fantáziájukat élték ki és eszük ágába se volt találkozni senkivel, csak a szájuk volt nagy....tehát ne ítélj elsőre.Én a helyedbe ha tudod milyen néven regisztrált kipróbálnám és álnéven chatelnék vele egyet...így megbizonyosodhatsz a tutiról.
18/20 anonim válasza:
A pasid egy semmirekellő, de te egy alulfejlett gruppi vagy h eltűröd:-)Aki ezt eltűri, meg is érdemli, h átvágják a fejét……
19/20 anonim válasza:
Hajdanán én is észrevettem, hogy az akkori barátom regisztrált ilyen helyre. nagyon szíven ütött. Én egyenesen megmondtam neki, hogy a kapcsolatunkat ilyen formán akkor nem kéne tovább eröltetni. megesküdött hogy nem találkozott senkivel, de hát azon nevettem, hogy ez már teljesen részletkérdés. Aztán nagy sírás közepette bevallotta, hogy már nem szerelmes úgy belém mint régen, és ne haragudjak. Persze nem haragudtam, hiszen nem történt semmi, de szakítottam vele. nagyon jól tettem, pár hétre rá találkoztam valakivel, aki jobban megbecsült.
Ha nem dobod ki a pasit, akkor innentől kezdve az a te hibád ha megcsal. Ugyanis megengeded neki.
20/20 anonim válasza:
Ha 1 hónapja is kidobtad, nem tanult abból sem?!? Hát nem mert megint folytatja!!! Ezek szerint többet ér neki az az oldal mint egy újboli lebukás és szakítás. Én a helyedben valami álnéven, ál egy új, számára idegen email címmel regisztrálnék, és szép finoman felvenném vele a kapcsolatot az oldalon keresztül. Kérdezhetnéd: egyedülálló stb. megtudnád meddig megy el vagy milyen ártatlan?!? Járj a végére (hogy ne kidobod, visszaveszed, nyomozol, kidobod...) és dönts!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!