Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akarsz gyereket?...

Miért nem akarsz gyereket? Lányok válaszára lennék kíváncsi, akik nem akarnak valamiért!?

Figyelt kérdés
Szeretném megérteni ezt az oldalt.
2011. febr. 1. 15:54
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%

Mert még csak 19 vagyok :)

én fel nem fogom, hogy emberek 20-22 évesen gyereket vállalnak...nem érettek rá, bármennyire is azt hiszik.

2011. febr. 1. 21:24
 42/60 anonim ***** válasza:
100%

én azokat a földöntúlis nyögéseket, sikolyokat nem bírom, amik a szülésvideókon elhangzanak...+ azt, h keresztbe kasul vágják a p*nád, akkoris, ha szükségtelen...meg, h utána 1 évig nem tudsz végigaludni 1 éjjelt sem, mert a baba folyton sír...

am. szeretem a gyereket, 3-4 éves korban aranyosak, és önző sem vok, kínai cuccokban sem érzem magam értéktelennek, anyagi dolgok nem motiválnak.

2011. febr. 1. 21:36
 43/60 anonim ***** válasza:
48%

A gátmetszés egyáltalán nem szükségtelen! Azt akkor, mikor megcsinálják egyáltalán nem érzi az anya (sógornőm még csak észre sem vette) ezzel segítik az anyát.

Lehet, hogy a videón sikongatást, és ordibálást láttál, de jobb helyen bizony rászólnak az anyukára, ha nem tudja magát kontrollálni, és minősíthetetlenül ordibál!

Én ott voltam mikor sógornőm szült. Az apaváróban voltam 2 szobával mellette szült, nyitott ajtóval. Rokonunk volt a szülésznő, és kijött szólni, hogy akkor most dogunk szülni.

Esküszöm sógornőmnek egy hangja NEM volt, (pedig hallottam, ahogy mondják neki, hogy "nyomjon, nyomjon") a végén ordított fel egyet, de utána már sírt is a picike.

2011. febr. 1. 21:41
 44/60 anonim ***** válasza:
48%

-dogunk

+fogunk

2011. febr. 1. 21:42
 45/60 anonim ***** válasza:
87%

Tulajdonképpen mindent leírtak már előttem amit én magam is mondhatnék, de azért röviden összefoglalom:

1. Egyszerűen utálom a gyerekeket, nagyon taszítanak, ha kisgyerek van a közelemben szinte rosszul vagyok.

2. A személyiségemből fakadóan nem lennék jó anya, lételemem a függetlenség és ezt pedig soha nem áldoznám be egy gyerek kedvéért.

3. Hiú vagyok, így is sok gondom van magammal, a terhességgel/szüléssel járó változások a testemen tuti hogy hazavágnának.

4. Ha akarnék is gyereket, csak tutibiztos egzisztencia mellett vállalnám, egy percig sem akarnék nélkülözni. E tekintetben azonban nincsenek túl jó kilátásaim, szóval még ha akarnék sem lennének adottak a körülmények.

5. Nem bízom a férfiakban, rohadtul nem hiányozna, hogy egy szülés miatt lemaradjak a munkaerő-piacon, kiszolgáltatva magam egy férfinak. Semmi garancia nincs rá, hogy nem hagy el, és nem hagy sz@rban...

6. A 16:12-es okosnak üzenem, hogy az eszem legvékonyabb ágában sincs abortuszra menni, mivel nem akarok kölyköt, elhiheted hogy nagyon odafigyelek arra, hogy ne essek teherbe! Csak gratulálni tudok a logikádhoz!

2011. febr. 1. 23:30
 46/60 anonim ***** válasza:
100%

én mindig is szerettem volna gyereket, olyan szerettem volna lenni mint anyu(5 gyermeke van), de pont mondtam neki tegnap h én ennek az országnak nem szeretnék szülni. először is nincs munkahely(akkor honnan legyen pénz felnevelni a gyereket, és magad h bírod eltartani[minden luxus nélkül]) vagy ha van is akkor is minden nap úgy mész melózni h bármikor kirúghatnak még ha egy rossz szót se szóltál.... a fizetésed 30%-át kb az államnak adod(amiből nem tudod h ténylegesen odateszik-e ahova kellene) akkor még lejönnek a csekkek meg az étkezés.... a melóhelyen nem mered megkérdezni h üdülési csekket igényelhetsz-e vagy kaphatsz-e étkezési utalványt..... szörnyű egy világ van! na én ezért nem szeretnék és szerintem sokan a pénz hiány miatt mondanak le a világ egyik legszebb dolgáról: a gyerekről(családról)!!

L*-*

2011. febr. 2. 11:55
 47/60 anonim ***** válasza:
100%
20 éves vagyok!(előző)
2011. febr. 2. 11:56
 48/60 anonim ***** válasza:
35%
megint csak előző :D imádom a gyerekeket, 3 unokaöcsém és egy unokahúgom van. mindenki rám meri már bízni őket egy egész napra is.... jól elvagyok velük, tudom melyik korosztály mit hogy ehet mit szabad és mit nem szabad csinálniuk... nálam a gyerekneveléssel már nem lenne probléma :D és egyszerűen édesek.... amikor elkezdenek beszélni mikor nevetnek mikor játszanak és mikor fordítva veszik fel a gatyájukat cipőjüket :D
2011. febr. 2. 11:59
 49/60 anonim ***** válasza:
32%
Itt az ideje, hogy romául, kínaiul kezdjünk tanulni, vagy arabul. :) ővelük fogják kipótolni a létszámbeli űrt (ld. európai uniós hosszútávú tervek), amit a magyar nők szülési fóbiája okoz :) szuper lesz :) EZ a modern népvándorlás :)
2011. febr. 2. 13:17
 50/60 anonim ***** válasza:
37%
nyilván a többi eu-i államban ugyanezek a tervek :)
2011. febr. 2. 13:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!