Miért nem akarsz gyereket? Lányok válaszára lennék kíváncsi, akik nem akarnak valamiért!?
Mert még csak 19 vagyok :)
én fel nem fogom, hogy emberek 20-22 évesen gyereket vállalnak...nem érettek rá, bármennyire is azt hiszik.
én azokat a földöntúlis nyögéseket, sikolyokat nem bírom, amik a szülésvideókon elhangzanak...+ azt, h keresztbe kasul vágják a p*nád, akkoris, ha szükségtelen...meg, h utána 1 évig nem tudsz végigaludni 1 éjjelt sem, mert a baba folyton sír...
am. szeretem a gyereket, 3-4 éves korban aranyosak, és önző sem vok, kínai cuccokban sem érzem magam értéktelennek, anyagi dolgok nem motiválnak.
A gátmetszés egyáltalán nem szükségtelen! Azt akkor, mikor megcsinálják egyáltalán nem érzi az anya (sógornőm még csak észre sem vette) ezzel segítik az anyát.
Lehet, hogy a videón sikongatást, és ordibálást láttál, de jobb helyen bizony rászólnak az anyukára, ha nem tudja magát kontrollálni, és minősíthetetlenül ordibál!
Én ott voltam mikor sógornőm szült. Az apaváróban voltam 2 szobával mellette szült, nyitott ajtóval. Rokonunk volt a szülésznő, és kijött szólni, hogy akkor most dogunk szülni.
Esküszöm sógornőmnek egy hangja NEM volt, (pedig hallottam, ahogy mondják neki, hogy "nyomjon, nyomjon") a végén ordított fel egyet, de utána már sírt is a picike.
Tulajdonképpen mindent leírtak már előttem amit én magam is mondhatnék, de azért röviden összefoglalom:
1. Egyszerűen utálom a gyerekeket, nagyon taszítanak, ha kisgyerek van a közelemben szinte rosszul vagyok.
2. A személyiségemből fakadóan nem lennék jó anya, lételemem a függetlenség és ezt pedig soha nem áldoznám be egy gyerek kedvéért.
3. Hiú vagyok, így is sok gondom van magammal, a terhességgel/szüléssel járó változások a testemen tuti hogy hazavágnának.
4. Ha akarnék is gyereket, csak tutibiztos egzisztencia mellett vállalnám, egy percig sem akarnék nélkülözni. E tekintetben azonban nincsenek túl jó kilátásaim, szóval még ha akarnék sem lennének adottak a körülmények.
5. Nem bízom a férfiakban, rohadtul nem hiányozna, hogy egy szülés miatt lemaradjak a munkaerő-piacon, kiszolgáltatva magam egy férfinak. Semmi garancia nincs rá, hogy nem hagy el, és nem hagy sz@rban...
6. A 16:12-es okosnak üzenem, hogy az eszem legvékonyabb ágában sincs abortuszra menni, mivel nem akarok kölyköt, elhiheted hogy nagyon odafigyelek arra, hogy ne essek teherbe! Csak gratulálni tudok a logikádhoz!
én mindig is szerettem volna gyereket, olyan szerettem volna lenni mint anyu(5 gyermeke van), de pont mondtam neki tegnap h én ennek az országnak nem szeretnék szülni. először is nincs munkahely(akkor honnan legyen pénz felnevelni a gyereket, és magad h bírod eltartani[minden luxus nélkül]) vagy ha van is akkor is minden nap úgy mész melózni h bármikor kirúghatnak még ha egy rossz szót se szóltál.... a fizetésed 30%-át kb az államnak adod(amiből nem tudod h ténylegesen odateszik-e ahova kellene) akkor még lejönnek a csekkek meg az étkezés.... a melóhelyen nem mered megkérdezni h üdülési csekket igényelhetsz-e vagy kaphatsz-e étkezési utalványt..... szörnyű egy világ van! na én ezért nem szeretnék és szerintem sokan a pénz hiány miatt mondanak le a világ egyik legszebb dolgáról: a gyerekről(családról)!!
L*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!