Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akarsz gyereket?...

Miért nem akarsz gyereket? Lányok válaszára lennék kíváncsi, akik nem akarnak valamiért!?

Figyelt kérdés
Szeretném megérteni ezt az oldalt.
2011. febr. 1. 15:54
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
67%

Szüléssel meg ugyanúgy megöregszünk, szóval ezért hadd ne szüljek már.

Amúgy hozzátenném: 6. Így is pont elég kényszerkapcsolatom van (családtagok, szülők, tesó..), eszem ágában sincs még szülni egy gyereket is. Ha megunom, azt nem passzolhatom csak úgy le, hogy aztán soha felé ne nézzek, míg ugyanezt egy baráttal/ismerőssel/kutyával meg lehet tenni. Persze, nyilván a gyereket is be lehet adni nevelőotthonba, de az azért más.

Egyszerűen nem akarok anya lenni, mert fúj.

2011. febr. 1. 16:30
 22/60 anonim ***** válasza:
88%

Ha választhattam volna, én se születtem volna meg (nem akarok meghalni, de ha választhattam volna, nem vállaltam volna, és kész)... túl sok szenvedés, fájdalom és gonoszság van a világon, és nem akarok kitenni ennek senkit. Már alapból pl. az, hogy aki megszületik, meg is hal, ami egy elég fájdalmas dolog. Nem mondom, hogy az egész világ úgy rossz, ahogy van, és nincsenek benne örömök, de túl nagy a kockázat, hogy végigszenvedi az életét, ahogyan én is tettem eddig. De irigylem azokat, akik ezt nem tapasztalják.

Meg nehéz volt velem nagyon, gondolom a gyerekem is legalább olyan elvetemült lenne, mint én voltam, rengetegszer anyám szemébe vágtam, hogy miért kell élnem meg ilyenek. És azt se hiszem, hogy pont az én génjeimre lenne szüksége a világnak.

2011. febr. 1. 16:34
 23/60 anonim ***** válasza:
79%

Az egy dolog,hogy valaki hogy neveli a gyerekét otthon,de az egy idő után bekerül egy közösségbe,ami nagy hatással lesz majd rá. Szóval lehet,hogy otthon egy földre szállt angyal,de máshol meg egy drogos ribi,akivel csak az nem fekszik le,aki nem akar.A fiúkkal is kb. ennyi a helyzet. Borzalmasak a mai gyerekek, csak a szüleik nem látják annak őketamik mert túl elfogultak velük szemben, meg "Az én gyerekem nem olyan" -dehogynem,sőt még olyanabb. Kösz,de én inkább maradok idős koromban egyedül,minthogy egy újabb korcsot hozzak a világra.

25/L

2011. febr. 1. 16:41
 24/60 anonim ***** válasza:
44%

semmi baj :) úgyis túl sok az ember a földön :) ideje végre csökkennie az emberiségnek :)

gyereket akaró nő

2011. febr. 1. 16:42
 25/60 anonim ***** válasza:
31%

16:41

neked van gyereked?

2011. febr. 1. 16:49
 26/60 anonim ***** válasza:
91%

'6.41 vagyok

Ez az előző hozzászólásom vége. Válasznak jó?

"Kösz,de én inkább maradok idős koromban egyedül,minthogy egy újabb korcsot hozzak a világra"

Nincs gyerekem,de egy időben velük foglalkoztam illetve mint a koromból látszik,én is szinte még az vagyok, és láttam a környezetemben ezeket.

2011. febr. 1. 16:54
 27/60 anonim ***** válasza:
84%
jav. 16.41
2011. febr. 1. 16:54
 28/60 anonim ***** válasza:
14%
16:41 Te inkább ne is vállalj soha gyereket! Te minden lennél csak jó anya nem de azt sem értem hogyan engedhettek téged gyerek közelbe?
2011. febr. 1. 16:57
 29/60 anonim ***** válasza:
81%
Nyugi,nem vagyok tömeggyilkos! :) Nem kell igy kikelned magadból. Én csak válaszoltam a kérdésre,ennyi. Azért még nem kell ismeretlenül is minősíteni.
2011. febr. 1. 17:19
 30/60 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ! Voltak köztük érdekesek.

Mindenkinek ment a zöld kezecske a válaszokért.Aki lepontozott az nem én voltam, hát valakinek csak ennyi élvezet jutott az életből...

2011. febr. 1. 17:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!