Férjem rájött, hogy van más e-mail címem amit ő nem tud, fel van háborodva, hogy abba nincs belátása és biztos pasizok a háta mögött. Normális?
Hát nem tudom, én ismerek egy családot, ahol a 15 éves gyerekkel a szülei valóban csinálják ezt, hogy erőszakkal beléptetik az emailjébe, kiszedik belőle a jelszavát, kutatnak utána, elolvassák az msn-jét, stb. És én még gyerek-szülő viszonylatban is kissé túlzásnak tartom ezt, noha a gyerek néha tényleg tesz rossz fát a tűzre (ja és ez az ellenőrzés ebben cseppet sem fogja vissza, csak óvatosabb...)
De egyenrangú felek közt ez meredek.
Egyenrangú felek vagytok egyáltalán?
Te pl. szoktál azután szaglászni, hogy milyen oldalakat néz a férjed?
Szeretnél egyenrangú fél lenni a kapcsolatodban?
Mennyivel fontosabb maga a kapcsolat ténye, mint a Te önbecsülésed?
Szerinted normális, elfogadható a férjed viselkedése?
Boldog lehetsz így, hogy gyerekként kezelnek?
Ha nem, mit teszel annak érdekében, hogy felnőttként tiszteljenek, aki kapcsolatban él ugyan, de különálló ember?
"A 6.e-mail címemen zajlanak a titkos üzenetek!"
Ezt a kérdező írta.
Vagyis sumákol a férje előtt.
Te tudod, hogy mi az igazsag! Kinek nem tiszta az elete, ezt te tudod. Azt is, hogy van-e oka feltekenykedni a ferjednek. Par mondatbol nehez tanacsot adni.
De, ha a ferjed ellenoriz, nem engedi meg hogy azt csinald amit szeretnel, hulyenek nez, es ugy kezel mintha a tulajdona es a rabszolgaja lennel, akkor jobb ha otthagyod. Ki szeret megalazva elni??????
Jól van, szerintem mindenki gondoljon bele, hogy neki hogy esne, ha a párja akármilyen "titkos" levelezést folytatna akárkivel...
A kérdező pedig önmagának tegyen fel egy kérdést: "Tiszta a lelkiismeretem?"
Nekem is van olyan e-mail címem, aminek a párom nem tudja a jelszavát, nem hozza tűzbe-lázba a dolog. Fő a bizalom...
(Egyébként nem értem, hogy miért hisz olyan butának a párod, hogy majd pont e-mailen keresztül fogsz pasizni, amikor 1. megtehetnéd máshol, 2. pont arra gyanakszik...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!