Babámat egyedül vártam. Párom fel van háborodva, hogy kihagytam mindenből. Ti mit tennétek?
Sziasztok!
Párommal se Veled-se nélküled kapcsolatban vártuk újszülött babánkat.
Én teljesen egyedül éreztem magam, Ő többször a fejemhez vágta, hogy biztosan az Övé -e, stb.?!
Szóval nagyon nehéz volt.
Végig azt mondta, hogy akkor hiszi, ha már fogja, hogy Babát várunk. Nem akarta a pociban fogni.
Terhességem vége felé elhatároztam, hogy Édesanyámnál leszek, mert Babámnak és nekem nyugalomra lesz szükségünk, hogy anyatejünk legyen.
Párom közölte, ha megmerem tenni, hogy nem megyek haza, Ő lelép. Holott egész addig haverokhoz járt és csak este későn keveredett haza. Nem készült velem a babavárásra és fogadásra.
Amikor elérkezett a szülés ideje, írtam Neki sms-t, hogy anyummal vitetem be magam a kórházba.
Felhívtam, hogy beérkeztem és várjuk a szülés időpontját. Megbeszéltük jelentkezem.
Amikor már éreztem, hogy ez az, küldtem még egy sms-t anyumnak és Neki is. Anyu hamarabb ért oda, Őt még beengedték hozzám. Majd kiderült, hogy baj van a Babyvel és vittek a műtőbe.
Párom most teljesen fel van háborodva, hogy kihagytam mindenből.
Elköltözött a lakásomból. Leadta a kulcsokat. Lecserélte a telefonszámát és néha felhív szám nélkül fenyeget, hogy azonnal menjek haza, de mindenféle csúnya szavakat használ.
Ti mit tennétek???
Nem leszek kedves, ne haragudj...
Mi a frászt vársz tőle ezek után? Zsarol téged, érzelmileg terrorizál, a gyerekkel fenyegetőzik, ember ez?!?! Épp elég baj, hogy "apa lett" egy ilyen féregből, és még most sem az a legfontosabb neki, hogy a baba rendbe legyen, hanem hogy menj vissza hozzá?
Ez egy önző idióta, maradj anyukáddal, cseréld le a számodat, és biztosíts olyan nyugodt, békés környezetet a kicsinek, amire neked is szükséged lett volna az elmúlt hónapokban...
Egyébként megkérdezhetem, mi történt a gyermekkel? Minden rendben van vele?
Kitartás, most a legfontosabb, hogy minden helyre jöjjön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!