Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babámat egyedül vártam. Párom...

Babámat egyedül vártam. Párom fel van háborodva, hogy kihagytam mindenből. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal se Veled-se nélküled kapcsolatban vártuk újszülött babánkat.

Én teljesen egyedül éreztem magam, Ő többször a fejemhez vágta, hogy biztosan az Övé -e, stb.?!

Szóval nagyon nehéz volt.

Végig azt mondta, hogy akkor hiszi, ha már fogja, hogy Babát várunk. Nem akarta a pociban fogni.

Terhességem vége felé elhatároztam, hogy Édesanyámnál leszek, mert Babámnak és nekem nyugalomra lesz szükségünk, hogy anyatejünk legyen.

Párom közölte, ha megmerem tenni, hogy nem megyek haza, Ő lelép. Holott egész addig haverokhoz járt és csak este későn keveredett haza. Nem készült velem a babavárásra és fogadásra.

Amikor elérkezett a szülés ideje, írtam Neki sms-t, hogy anyummal vitetem be magam a kórházba.

Felhívtam, hogy beérkeztem és várjuk a szülés időpontját. Megbeszéltük jelentkezem.

Amikor már éreztem, hogy ez az, küldtem még egy sms-t anyumnak és Neki is. Anyu hamarabb ért oda, Őt még beengedték hozzám. Majd kiderült, hogy baj van a Babyvel és vittek a műtőbe.

Párom most teljesen fel van háborodva, hogy kihagytam mindenből.

Elköltözött a lakásomból. Leadta a kulcsokat. Lecserélte a telefonszámát és néha felhív szám nélkül fenyeget, hogy azonnal menjek haza, de mindenféle csúnya szavakat használ.

Ti mit tennétek???

2011. aug. 9. 21:13
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy baba született, ne sértődjön meg ez egy komoly dolog, most szükséged lenne rá, de szerintem ez egy link alak. Lecseréli a számát és eltűnik? Milyen apa az ilyen? Én semmi jót nem látok.
2011. aug. 9. 21:17
 2/30 anonim ***** válasza:
58%
Szegény gyerek...
2011. aug. 9. 21:17
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
én beadnám a válópert és rendezném a gyerektartást/láthatást
2011. aug. 9. 21:20
 4/30 anonim ***** válasza:
Hát a szülést nem SMS-ben jeleztem volna. Ha kiköltözött, akkor te miért menj oda? Zűrös sztori... Próbáljatok a nulláról elindulni! Remélem, a baba jól van!
2011. aug. 9. 21:20
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de én egy ilyen embertől nem várnék semmi jót.Nem mennék haza az biztos.Nem is hinném, hogy számíthatsz rá.Sajnos!:(
2011. aug. 9. 21:21
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Maradj anyukádnál, ez egy felelőtlen bunkó, ha visszamész, még rosszabb lesz. Élete legboldogabb percei kellettek volna, hogy legyenek, de ő inkább cserben hagyott.Most meg csúnyán beszél a pici babájának az anyjával, ez egy mocsok.
2011. aug. 9. 21:23
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
ez a kapcsolat már rég halott volt. csak valami indokot keresett hogy leléphessen.örülj neki hogy megszabadultál egy ilyen gerinctelen alaktól.
2011. aug. 9. 21:24
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
elköltözött, akkor minek mondja hogy menj haza? ezt nem értem... amúgy meg egy idióta...
2011. aug. 9. 21:25
 9/30 anonim ***** válasza:
Pár nappal ezelőtt nem Te írtad ki ugyanezt a kérdést, csak más megfogalmazásban?
2011. aug. 9. 21:25
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem leszek kedves, ne haragudj...

Mi a frászt vársz tőle ezek után? Zsarol téged, érzelmileg terrorizál, a gyerekkel fenyegetőzik, ember ez?!?! Épp elég baj, hogy "apa lett" egy ilyen féregből, és még most sem az a legfontosabb neki, hogy a baba rendbe legyen, hanem hogy menj vissza hozzá?

Ez egy önző idióta, maradj anyukáddal, cseréld le a számodat, és biztosíts olyan nyugodt, békés környezetet a kicsinek, amire neked is szükséged lett volna az elmúlt hónapokban...

Egyébként megkérdezhetem, mi történt a gyermekkel? Minden rendben van vele?

Kitartás, most a legfontosabb, hogy minden helyre jöjjön!

2011. aug. 9. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!