Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babámat egyedül vártam. Párom...

Babámat egyedül vártam. Párom fel van háborodva, hogy kihagytam mindenből. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal se Veled-se nélküled kapcsolatban vártuk újszülött babánkat.

Én teljesen egyedül éreztem magam, Ő többször a fejemhez vágta, hogy biztosan az Övé -e, stb.?!

Szóval nagyon nehéz volt.

Végig azt mondta, hogy akkor hiszi, ha már fogja, hogy Babát várunk. Nem akarta a pociban fogni.

Terhességem vége felé elhatároztam, hogy Édesanyámnál leszek, mert Babámnak és nekem nyugalomra lesz szükségünk, hogy anyatejünk legyen.

Párom közölte, ha megmerem tenni, hogy nem megyek haza, Ő lelép. Holott egész addig haverokhoz járt és csak este későn keveredett haza. Nem készült velem a babavárásra és fogadásra.

Amikor elérkezett a szülés ideje, írtam Neki sms-t, hogy anyummal vitetem be magam a kórházba.

Felhívtam, hogy beérkeztem és várjuk a szülés időpontját. Megbeszéltük jelentkezem.

Amikor már éreztem, hogy ez az, küldtem még egy sms-t anyumnak és Neki is. Anyu hamarabb ért oda, Őt még beengedték hozzám. Majd kiderült, hogy baj van a Babyvel és vittek a műtőbe.

Párom most teljesen fel van háborodva, hogy kihagytam mindenből.

Elköltözött a lakásomból. Leadta a kulcsokat. Lecserélte a telefonszámát és néha felhív szám nélkül fenyeget, hogy azonnal menjek haza, de mindenféle csúnya szavakat használ.

Ti mit tennétek???

2011. aug. 9. 21:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Előre szólok: szabad lepontozni.

Ha a drága jó édesapja nem tett apasági nyilatkozatot,akkor ne sürgesd. Az állam legalább biztosan fizet,nem akarja látni a gyereket,és (apuka eddigi viselkedése alapján) nem fog neki rossz példát tanítani.

Hozzáteszem:

Ugyanilyen a gyerekem apja(ítélkezők kíméljenek). 190 ezer Forint gyerektartással lóg, fél évente eszébe jut a gyereke(pedig minden második héten az övé lenne),olyankor jön 1-2x, a gyereket kizökkenti a megszokott ritmusból.

Most van apa,aztán megint nincs apa.Miért nincs apa?Miért nem jön? Ezek után újra és újra átlagban egy hétig éjjel bepisil a 4,5 éves egyébként 2 éve szobatiszta gyerek.

Hidd el,jobban jársz,h ha ő kapálózik,ne adj Isten bíróságra is megy vele(amit nem fog,mert azért meg kell mozdulni), hogy ő a gyerek apja,vedd fel a pléh pofát és mondd azt h te ebben nem vagy olyan biztos.

Ha fontos neki kifizeti a vizsgálat díját(amibe nem törik bele a gyerek sem),ha nem,akkor meg marad az állam,a biztosabb gyerektartás.

Az ilyen apa meg inkább ne is lássa a gyereket.

Ha pedig lesz vizsgálat és kiderül h ő az apa(már pedig ugye ő),akkor jogos lesz a láthatás stb,cserébe a gytartás is.

Ne haragudj h ilyen aljadék vagyok,de én 4 éve,amióta külön vagyunk, minden apukás látogatás után sírva alszom el.. és nem azért,mert annyira szeretem apukát. Hanem azért,mert amikor a gyerek keresi,hiányolja az apját,vagy éppen bűntudatot érez amiatt,mert "apa azért nem jön mert rossz voltam",én vagyok vele.Az apja nem látja,nem is akarja látni ezt.Nem érdekli.

Természetesen az is lehet,hogy megkomolyodik és ha úgy esélyt adsz magatoknak kicserélődik.

Én végig gondolnám melyiknek van nagyobb esélye,az eddigiek alapján.

2011. aug. 9. 21:34
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Uhh,egy kicsit hosszú lett. Bocsi,de ez most kijött belőlem...
2011. aug. 9. 21:34
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
előző, fél évente nyugodtan jelentsd fel a gyerektartás nem fizetése miatt ;)
2011. aug. 9. 21:36
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Szemét módon viselkedik veletek.Undorító.Neki kell válltozni,ne ő pattogtasson téged.

Felejtsd el örökre.

2011. aug. 9. 21:39
 15/30 anonim ***** válasza:
0%

Szóval, ha jól értem, akkor neked mindenáron gyerek kellett, és most még te vagy felháborodva azon, hogy a pasid kiborult. Ááááá, kicsit sem megalázó egy férfi számára, ha csak a ...mondjuk finoman: a férfimotyójáért kell egy nőnek! :( ...ugyan!

Ugye, tudod, hogy egy felnőtt, felelősségteljes ember nem tesz ilyet?

Mit fogsz mondani a gyerekednek, ha megkérdezni, hogy neki miért nincs apja, testvére, normális családja? Elhordod a volt pasidat mindennek? Elülteted a gyereked fejébe jó mélyen az apagyűlöletet - hadd ne tudjon tanulni, leválni rólad, érvényesülni, dolgozni, hadd ne lehessen saját családja?

A se veled, se nélküled kapcsolatba nem szabad bevállani egy gyereket, mert egy gyereknek első a stabil érzelmi oldal, apu ÉS anyu egyszerre, nem csak anyu.

Én azt modnom, hogy nagyon gyorsan keresd meg a fickót - úgyis meg kell keresned, mert a gyerektartás kapcsán előbb-utóbb találkozni fogsz vele -, alaposan kérj bocsánatot és nagyon mélyen vitatsd meg a dolgot vele, a KICSI ÉRDEKÉBEN! És mielőbb házasodj vele össze, és válj már végre le anyádról! - ha már magad is anya lettél.

2011. aug. 9. 21:40
 16/30 A kérdező kommentje:

Azért cserélte le a számát és tűnt el, mert azt hitte, hogy akkor egyből repülök haza, hogy ne veszítsem el, mert mindig mindenben az Ő akaratát kellett teljesítenem.

Kiköltözött, de azt szeretné, ha együtt költöznénk vissza. De én nem kértem, hogy zárassa ki magát.

Ő is azt mondja, ha Övé a gyermek, (de kié lehetne?), akkor élete legboldogabb perceit loptam el Tőle.

Mivel tudnám megmagyarázni, hogy nem az a legfontosabb, hogy visszamenjünk?

Természetesen minden rendben van a Babyvel. Köldökzsinórból csomó volt a nyakán és a derekán is. A doki azt mondta, hogy régen látott ilyen gyönyörű tökéletes csomót.

Köszönöm.

2011. aug. 9. 21:43
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

21:40

Te értesz is, vagy csak olvasol. Terhesség alatt eljárt haverozni, miközben meggyanúsította, hogy nem az övé a gyerek.Miután hazament anyukájához, csak zsarolta. A kórházba nem sietett be, nem látogatta őket, hanem lelépett, és még a számát is megváltoztatta. Most meg hívja és veszekedve káromkodik. Ezzel házasodjon össze?

2011. aug. 9. 21:46
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó válaszoló nem 100-as.

Nehogy megfogadd!!!!!!!Mintha az apuka írt volna be.

A gyerek érdekébe, ha azt akarod kiegyensúlyozott és békés családba nőljön fel akkor maradj anyudnál.Ne tedd ki a gyereket ilyen helyzeteknek.

Aki írta hogy négy éve elvált!!!!!!Ment a zöld kezecske!!!Nagyon igazad van!!!!És sajnálom a gyerkőcöt.MIndennek ők isszák meg a levét:-(

Kedves kérdező ezt ne engedd.

2011. aug. 9. 21:49
 19/30 anonim ***** válasza:
47%
minek maradna már az anyjánál? van saját lakása
2011. aug. 9. 21:51
 20/30 anonim ***** válasza:
75%

21:55

Talán mert így van segítsége a kisbabához, te szerencsétlen -_-

2011. aug. 9. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!