Babámat egyedül vártam. Párom fel van háborodva, hogy kihagytam mindenből. Ti mit tennétek?
Sziasztok!
Párommal se Veled-se nélküled kapcsolatban vártuk újszülött babánkat.
Én teljesen egyedül éreztem magam, Ő többször a fejemhez vágta, hogy biztosan az Övé -e, stb.?!
Szóval nagyon nehéz volt.
Végig azt mondta, hogy akkor hiszi, ha már fogja, hogy Babát várunk. Nem akarta a pociban fogni.
Terhességem vége felé elhatároztam, hogy Édesanyámnál leszek, mert Babámnak és nekem nyugalomra lesz szükségünk, hogy anyatejünk legyen.
Párom közölte, ha megmerem tenni, hogy nem megyek haza, Ő lelép. Holott egész addig haverokhoz járt és csak este későn keveredett haza. Nem készült velem a babavárásra és fogadásra.
Amikor elérkezett a szülés ideje, írtam Neki sms-t, hogy anyummal vitetem be magam a kórházba.
Felhívtam, hogy beérkeztem és várjuk a szülés időpontját. Megbeszéltük jelentkezem.
Amikor már éreztem, hogy ez az, küldtem még egy sms-t anyumnak és Neki is. Anyu hamarabb ért oda, Őt még beengedték hozzám. Majd kiderült, hogy baj van a Babyvel és vittek a műtőbe.
Párom most teljesen fel van háborodva, hogy kihagytam mindenből.
Elköltözött a lakásomból. Leadta a kulcsokat. Lecserélte a telefonszámát és néha felhív szám nélkül fenyeget, hogy azonnal menjek haza, de mindenféle csúnya szavakat használ.
Ti mit tennétek???
Nagyon sajnállak! Légy erős szedd össze minden erődet. Ez a férfi nem is várta ezt a babát, teher neki az elejétől kezdve, azért is menekült a haverjaihoz. Szerintem ne keresd ha a babád nyugalma fontos neked, mert ebből a férfiből sosem lesz igazi megértő társad és apja a picidnek.
Nagyon sajnállak tiszta szívemből mondom!
Ha kell egy jó időre szakítsd meg vele a kapcsolatot hiszen idegeskedésen kívül mást úgyse tudna nektek adni.
Most félti a sz@ros életét, hogy elrontotta egy gyerekkel...
Hallgass inkább a szüleidre, biztos ők is azt akarják, hogy maradjatok velük.
Majd 1 év múlva már sokkal könnyebb lesz, ahogy a pici nő, nő vele az önbizalmad is és biztos találsz új társat aki szeretni fogja a picidet is és téged is.
És sok boldogságot a picidhez, ő nem tehet semmiről, védelmezd a kis gyerekkorát, mert olyan törékeny a kis lelkük.
Akik a "4 éve elváltnak írtak":
Még az első végrehajtás is folyamatban van.
Nem elváltam,csak külön költöztünk.De ilyen szempontból ez részletkérdés.
Mindenesetre köszönöm,hogy nekem adtok igazat,mert még a saját családomból is egyedül apu ad nekem igazat,gyak. amióta ez zajlik egyedül vele tartom a kapcsolatot.
A kérdezőnek:
Tényleg nem lebeszélni akarlak róla.De ez a nagy betűs Valóság.
Ha ettől meg akarod kímélni a gyerekedet,inkább vedd fel a pléhpofát és viseld el h a környéken(merthogy nálunk,egy 25ezres városban ez lett volna) k..vának néztek volna,ha ilyet csinálok.De jobb lett volna lesz.rni,és elviselni azt a kis időt,ma már úgy sem ott élünk. Az ilyenre illik rá igazán,hogy a gyerek érdekeit nézi, MINDEN ÁRON.
Gondold végig,hogy jó-e az a gyereknek,ha ilyen zsarnok,birtoklási vággyal/kényszerrel rendelkező emberrel találkozik rendszeresen? Még ha soha egy Ft gyerektartást nem kapnék is lesajnálnám,mert a gyerekem (hó)lelke nagyobb rendben van.
Tett apasági nyilatkozatot és a nevén van.
Teljesen igazad van.
Arra várhatok sajnos, hogy megkomolyodik, de idővel kitudja.
A baj az, hogy Ő túl büszke és arra sem hajlandó, hogy a kérdésemre válaszoljon és úgy adja elő magát, mintha Ő lenne az áldozat.
Párom intézi, hogy külföldre menjen, hogy ne kelljen gyermektartást fizetnie.
Sajnos nem tudok Vele megbeszélni semmit sem.
A kórházba még bejárt, de számára még mindig egyértelmű, hogy nem sietne haza és azóta k. is lettem a szemébe és azt állítja, hogy kegyetlen nehéz volt a 7 év velem.
Érdekes, hogy az utóbbi 1 évben nem hívott fel annyiszor, mint amióta megszületett a Baby, még ha gusztustalan stílussal beszél is.
Ráadásul mivel eddig ugrottam minden szavára, így most azt hiszi van Valakim és azért nem ugrok Neki.
Igen, sajnos mindennek a Gyermekek isszák meg a levét és ráadásul adjam a telefonhoz a lányunkat, hogy elbúcsúzhasson Tőle? :-(
Akkor igen egyszerű,kedves Kérdező.
Ne foglalkozz vele,válts telszámot ha kell,és kész.
Beballagsz a helyi bíróságra,kéred a gyerekelhelyezés/gytartás/láthatás hármast,ezt így egy perben le szokták zavarni.Nem kell 3 pert indítani.Mivel egyedülálló vagy,valószínűleg költségmentességet is kapsz.
Egyéb kérdésben írj privit.
A "4 éve elvált"
Romániával van egyezmény a behajtásról?
A helyi bíróságon csak ha az Anyakönyvi Kivonat meg van, akkor tudok kérni gyerekelhelyezést?
Ha gytartást nem kérek, akkor nincs láthatás sem?
Vagy ha a láthatást korlátozom?
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!