Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babámat egyedül vártam. Párom...

Babámat egyedül vártam. Párom fel van háborodva, hogy kihagytam mindenből. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal se Veled-se nélküled kapcsolatban vártuk újszülött babánkat.

Én teljesen egyedül éreztem magam, Ő többször a fejemhez vágta, hogy biztosan az Övé -e, stb.?!

Szóval nagyon nehéz volt.

Végig azt mondta, hogy akkor hiszi, ha már fogja, hogy Babát várunk. Nem akarta a pociban fogni.

Terhességem vége felé elhatároztam, hogy Édesanyámnál leszek, mert Babámnak és nekem nyugalomra lesz szükségünk, hogy anyatejünk legyen.

Párom közölte, ha megmerem tenni, hogy nem megyek haza, Ő lelép. Holott egész addig haverokhoz járt és csak este későn keveredett haza. Nem készült velem a babavárásra és fogadásra.

Amikor elérkezett a szülés ideje, írtam Neki sms-t, hogy anyummal vitetem be magam a kórházba.

Felhívtam, hogy beérkeztem és várjuk a szülés időpontját. Megbeszéltük jelentkezem.

Amikor már éreztem, hogy ez az, küldtem még egy sms-t anyumnak és Neki is. Anyu hamarabb ért oda, Őt még beengedték hozzám. Majd kiderült, hogy baj van a Babyvel és vittek a műtőbe.

Párom most teljesen fel van háborodva, hogy kihagytam mindenből.

Elköltözött a lakásomból. Leadta a kulcsokat. Lecserélte a telefonszámát és néha felhív szám nélkül fenyeget, hogy azonnal menjek haza, de mindenféle csúnya szavakat használ.

Ti mit tennétek???

2011. aug. 9. 21:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
32%
édes istenem, felnőtt nő, önálló élettel, az anyja meg tudja látogatni, ha kell...
2011. aug. 9. 21:59
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem is az a gondolat fordúlt meg először a fejemben,hogy azt a hihetetlen választ az apuka írta.Semmiképp ne menj vissza hozzá.Az ilyen emberek sosem változnak meg.Mindig a haverok lesznek az elsők!Sokkal boldogabb és főleg nyugodtabb életed lesz nélküle.És nem kell apa nélkül felnőnie annak a kisgyereknek,majd találsz magadnak olyan pasit aki elfogad gyerekestől és lesz kisesó is,nem te leszel az egyetlen ilyen nő.
2011. aug. 9. 22:01
 23/30 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak! Légy erős szedd össze minden erődet. Ez a férfi nem is várta ezt a babát, teher neki az elejétől kezdve, azért is menekült a haverjaihoz. Szerintem ne keresd ha a babád nyugalma fontos neked, mert ebből a férfiből sosem lesz igazi megértő társad és apja a picidnek.

Nagyon sajnállak tiszta szívemből mondom!

Ha kell egy jó időre szakítsd meg vele a kapcsolatot hiszen idegeskedésen kívül mást úgyse tudna nektek adni.

Most félti a sz@ros életét, hogy elrontotta egy gyerekkel...

Hallgass inkább a szüleidre, biztos ők is azt akarják, hogy maradjatok velük.

Majd 1 év múlva már sokkal könnyebb lesz, ahogy a pici nő, nő vele az önbizalmad is és biztos találsz új társat aki szeretni fogja a picidet is és téged is.

És sok boldogságot a picidhez, ő nem tehet semmiről, védelmezd a kis gyerekkorát, mert olyan törékeny a kis lelkük.

2011. aug. 9. 22:03
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Akik a "4 éve elváltnak írtak":

Még az első végrehajtás is folyamatban van.

Nem elváltam,csak külön költöztünk.De ilyen szempontból ez részletkérdés.

Mindenesetre köszönöm,hogy nekem adtok igazat,mert még a saját családomból is egyedül apu ad nekem igazat,gyak. amióta ez zajlik egyedül vele tartom a kapcsolatot.

A kérdezőnek:

Tényleg nem lebeszélni akarlak róla.De ez a nagy betűs Valóság.

Ha ettől meg akarod kímélni a gyerekedet,inkább vedd fel a pléhpofát és viseld el h a környéken(merthogy nálunk,egy 25ezres városban ez lett volna) k..vának néztek volna,ha ilyet csinálok.De jobb lett volna lesz.rni,és elviselni azt a kis időt,ma már úgy sem ott élünk. Az ilyenre illik rá igazán,hogy a gyerek érdekeit nézi, MINDEN ÁRON.

Gondold végig,hogy jó-e az a gyereknek,ha ilyen zsarnok,birtoklási vággyal/kényszerrel rendelkező emberrel találkozik rendszeresen? Még ha soha egy Ft gyerektartást nem kapnék is lesajnálnám,mert a gyerekem (hó)lelke nagyobb rendben van.

2011. aug. 10. 09:09
 25/30 A kérdező kommentje:

Tett apasági nyilatkozatot és a nevén van.

Teljesen igazad van.

Arra várhatok sajnos, hogy megkomolyodik, de idővel kitudja.

A baj az, hogy Ő túl büszke és arra sem hajlandó, hogy a kérdésemre válaszoljon és úgy adja elő magát, mintha Ő lenne az áldozat.

Párom intézi, hogy külföldre menjen, hogy ne kelljen gyermektartást fizetnie.

Sajnos nem tudok Vele megbeszélni semmit sem.

A kórházba még bejárt, de számára még mindig egyértelmű, hogy nem sietne haza és azóta k. is lettem a szemébe és azt állítja, hogy kegyetlen nehéz volt a 7 év velem.

Érdekes, hogy az utóbbi 1 évben nem hívott fel annyiszor, mint amióta megszületett a Baby, még ha gusztustalan stílussal beszél is.

Ráadásul mivel eddig ugrottam minden szavára, így most azt hiszi van Valakim és azért nem ugrok Neki.

Igen, sajnos mindennek a Gyermekek isszák meg a levét és ráadásul adjam a telefonhoz a lányunkat, hogy elbúcsúzhasson Tőle? :-(

2011. aug. 10. 18:30
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
"Párom intézi, hogy külföldre menjen, hogy ne kelljen gyermektartást fizetnie. " csak nehogy "megszívja" és olyan helyre menjen, amelyik országgal van egyezmény a behajtásról :D
2011. aug. 10. 18:42
 27/30 anonim ***** válasza:

Akkor igen egyszerű,kedves Kérdező.

Ne foglalkozz vele,válts telszámot ha kell,és kész.

Beballagsz a helyi bíróságra,kéred a gyerekelhelyezés/gytartás/láthatás hármast,ezt így egy perben le szokták zavarni.Nem kell 3 pert indítani.Mivel egyedülálló vagy,valószínűleg költségmentességet is kapsz.

Egyéb kérdésben írj privit.

A "4 éve elvált"

2011. aug. 10. 19:54
 28/30 A kérdező kommentje:

Romániával van egyezmény a behajtásról?

A helyi bíróságon csak ha az Anyakönyvi Kivonat meg van, akkor tudok kérni gyerekelhelyezést?

Ha gytartást nem kérek, akkor nincs láthatás sem?

Vagy ha a láthatást korlátozom?

Köszönöm.

2011. aug. 12. 19:52
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Románia is EU tagállam, így kell lennie összeköttetésnek!
2011. aug. 12. 23:54
 30/30 anonim ***** válasza:
gyerektartást kérj, de ha nem kérsz, akkor is van láthatás, nem a gyerekednek ugyanis joga van az apjához
2011. aug. 13. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!