Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a hűtlenség...

Miért van az, hogy a hűtlenség témakörében az emberek ilyen kockafejűek? Vagy fekete, vagy fehér, mi?

Figyelt kérdés

Egy előző kérdéssel kapcsolatban lyeneket írnak, hogy az embert az különbözteti meg az állatoktól, hogy nem csak az ösztöneire hallgat.

Miért nem lehet egy kicsit elrugaszkodni a saját életünktől, és úgy válaszolni? Valóban ennyire álszentek és prűdek az emberek?

Aki megcsalja a párját, az halálos bűnt követ el! Persze, a brazil szappanoperákban, de ott legalább kiszinezik a dolgot.

2011. jan. 31. 12:18
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
63%

Úristen mi megy itt.

Értéktelen lenne a másképp gondolkozik?

Szerintem pedig az az "értékes", aki a megcsalás meglátása alapján ítél meg egy másik embert.

Még jó, hogy nem ti döntitek el, hogy ki mennyit ér.

A vicc az, hogy ezeket a válaszokat főként felnőtt emberek írják. Ez már tényleg nagyon durva :S

A témához pedig: Akár tetszik bárkinek, akár nem, a megcsalásnak oka van. Ha engem megcsalnak, az az én hibám is.

2011. jan. 31. 22:28
 42/50 A kérdező kommentje:

22.28! Hallelujah! A többieknek (egy-két kivételével, )szerintem meg elment az eszük! Annyira igazságtalanok vagytok, és azt hiszitek, hogy ti tévedhetetlenek vagytok! Lehet, hogy ti nem csaljátok a párotokat, de talán ez a magatartásforma, amit itt előadtok, az a szememben ugyanakkora bűn. Prédikáltok itt az erkölcsökről! Istenem! Hol éltek? A 18. században? A nézeteitek megragadtak ezen a ponton. Itt nem a hűtlenségről, vagy a hűségről van szó, hanem annak megítéléséről! De hát mindegy.

Kockafejűek vagytok! Azt kapjátok amit érdemeltek.

A moderátor, meg már ne döntse el, hogy számomra mi a hasznos válasz. Ez az én kérdésem volt. Az én megítélésem számít!

2011. febr. 1. 08:56
 43/50 anonim ***** válasza:
54%
te éppolyan kocka vagy, mert el sem gondolkozol a válaszokon, hanem rögtön elutasítod őket. nem szeretnék a te világodban élni, és örülök, hogy nem ott élek.
2011. febr. 1. 09:17
 44/50 anonim ***** válasza:
77%

"Prédikáltok itt az erkölcsökről! Istenem! Hol éltek? A 18. században? A nézeteitek megragadtak ezen a ponton."

Tudom, h manapság az a divat, h mindenki mindenkivel félrek.fél, de ha ettől leszek 21. századi, akkor köszi, inkább maradok 18. századi.

"Kockafejűek vagytok! Azt kapjátok amit érdemeltek."

Igen, normális párkapcsolatot, ahol a párom nem mással hempereg, hanem hozzám siet haza. De te is azt kapod, amit érdemelsz, amit jónak tartasz: mindketten másokkal (is) hemperegtek. Ha ez kell neked..

2011. febr. 1. 10:50
 45/50 anonim ***** válasza:
100%

Liberális vagyok és modern, progresszív gondolkodású, de ez nálam nem azt jelenti, hogy nem vagyok hűséges.

A párkapcsolatokról való modern gondolkodás nem az, hogy mindenki mindenkivel, hanem pl. az, hogy ma már a nőnek is vannak szexuális igényei, vagy hogy nem csak a nő mos-főz-takarít, stb.

De aki a megcsalás híve, az egyáltalán nem biztos, hogy

modern gondolkodású! SŐT, lehet hogy éppen nagyon is maradi, mert pl. ha nő, úgy van vele, hogy neki kell a családot összetartani, ezért el kell tűrnie a férje fa.szságait. (ha meg pasi, úgy érzi, neki ehhez joga van stb. stb. Persze nő is lehet a megcsaló, de abból kevesebbet láttam.)

12. 47

2011. febr. 1. 13:10
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
Szóval éppen hogy a MODERN 21. századi gondolkodás megnyilvánulása, ha pl. egy nő nem tűri a megcsalást.
2011. febr. 1. 13:11
 47/50 A kérdező kommentje:

Ti miért rólam beszéltek? Én nem mondtam semmit az én életemről,ti meg beszóltok, és hűtlennek neveztek!

Atya Isten! Tényleg jobb az átlaghoz tartozni, mert ha valaki más, azt mindenki lebünteti!

2011. febr. 1. 13:30
 48/50 A kérdező kommentje:
9:17-es! Nem szeretnél az én világomban élni? Pedig ott nincs elítélés meg rosszindulat, mint a tiédben!
2011. febr. 1. 13:48
 49/50 anonim ***** válasza:

9:17 es vagyok

dehogy nem! aki nem úgy gondolkozik mint te, az álszent és kocka :) ez mi, ha nem elítélés?

2011. febr. 1. 13:55
 50/50 anonim ***** válasza:

"Lehet, hogy ti nem csaljátok a párotokat, de talán ez a magatartásforma, amit itt előadtok, az a szememben ugyanakkora bűn. ELÍTÉLÉS

Kockafejűek vagytok! Azt kapjátok amit érdemeltek." ROSSZINDULAT

2011. febr. 1. 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!