Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik voltak a legbántóbb...

Mik voltak a legbántóbb dolgok amikkel párod családja megbántott terhességed alatt?

Figyelt kérdés
Nekem, hogy biztos hamisítom a leleteket s nincs baba csak ha anyós nőgyógyásza azt mondja.
2011. jan. 29. 00:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mikor megtudta,közölte,hogy neki volt már x abortusza,úgyhogy vetessem csak én is gyorsan el!Mikor megszületett hozzám nem is jött be,csak a gyereket nézte meg!Amikor indultunk haza a férjem behozta a kórházba.Odasúgta,hogy ez nem a férjem gyereke,mert náluk csak fiú születik,ráadásul egy lány nem gyerek!

A nagylányom 19 éves és tisztára olyan,mint anyósom.

2011. jan. 29. 15:10
 12/12 anonim válasza:
drága szent sz*r nekem akármilyen utolsó ribanc barátnőm volt én mindig megvédtem anyámtól beszélhetett az akármit... hihetetlen h ilyen impotens palik vannak a világon h még mindig anyuci kisfiai és azt teszik amit az anyjuk mond annak ellenére is ha látják kicsiny feleségük mindjárt belehal HIHETETLEN!
2012. júl. 14. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!