Öcsém 25 éves és nemcsak hogy még szűz, de nem is csókolózott soha és nem is járt még senkivel. Normális ez?
ha fujjog, az csak megerositi hogy meleg, azok akik regota szenvednek ettol a (sokszor maguknak SEM bevallott) tehertol, hajlamosak homofobot jatszani.
ezt csak azert irom hogy ne zard ki ezt a verziot.
Az én öcsém is ilyen, azzal a különbséggel, hogy állítása szerint már volt barátnője, igaz, őt senki sem látta.
Soha nem gondoltam azt, hogy ebbe nekem bele kéne avatkoznom, mert ez nem rám tartozik. Nem hiszem, hogy az a megoldás, hogy az egyik barátnőmet ráuszítom vagy az, hogy megkérem a férjemet, hogy vigye el egy kupiba.
Neki így normális, majd ha akar ezen változtatni, akkor vagy megteszi, vagy megkérdez, hogy szerintem hogyan kéne csajt felcsípnie. Ha meg meleg? Kit érdekel, nekem akkor is a testvérem lesz, ha egy napon beállít egy fickóval.
LÁTOM sziveden viseled tesod sorsát amugy keresd meg a legjobb barátját vagy amejikkel lehet tesodrol beszélni hátha ö neki tesod többet elmond
de lehet csak más érdekli autok ekektronika vagy mitomén
de ha nagyon beakarod már avatni akkor szaladgálj elötte monokinibe hátha megkiván és esetleg küldj rá egy belevalo csajt vagy fizess be neki egy szülinapi qrv@t aki majd beavatja ovatosan de rámenösen
Nem tudom miért kell ennyire belemászni mások magánéletébe. Sem a testvérét nem értem meg, sem a többi válaszolót aki jobbnál jobb ötletekkel jön, hogy avassa be, derítse ki meleg-e és a legjobb dumálj a barátjával a háta mögött róla. Na nem!
Semmi közöd hozzá,hogy miért nem randizik. Az ő dolga. Lehet te fogsz a legjobban meglepődni amikor majd bejelenti eljegyezné a barátnőét.
Ne ártsd magad mások dolgába!
Hogy nem lehet felfogni, hogy ez normális dolog.
Szia! Én még mindig azt mondom,hogy hagyd békén. Főleg ha igazi hívő.
Nem árt neki ha tanul... Ez milyen hozzá állás??
Ha a tesód hívő akkor tisztában van azzal,hogy a házasságon kívüli szex tisztátalan dolog és talán ezrét nem akar még kapcsolatot, mert keresi azt akivel egy életen át és házasságban teljesíti be azt amit te esetleg már kipróbáltál. Tudom miről beszélek. Az én férjem is így volt. Én meg úgy mint te.
S képzeld mivel én is hívő vagyok ,mikor megismerkedtünk és férjem azt mondta, ő csak udvarol képes voltam kibírni a nászéjszakáig.
Már 8 hónapja ismertük egymást mikor először megcsókolt és csodálatos volt. Biztosan így van vele a testvéred is.
S mivel te minden elmondasz a szerelmi életedről neki lehet pontosan megutáltatod vele az egészet. S még egy dolog az is lehet elítéli a dolgokat, csak mivel a testvére vagy nem akar megbántani.
Semmi rossz sincs abban ha egy hívő így él. Sőt nagyon szép és tisztelni való dolog. Nekünk teljes a házasságunk és a szerelmi életünk is ok. Van két csodálatos gyerekünk 6 éve vagyunk házasok és előtte 2 évet vártam rá. Izgalmas és csodálatos időszak volt.
Ajánlom beszélgess el így vele a dolgokról. kérdezd meg mi a véleménye a házasság előtti kapcsolatokról, arról, hogy most az a divat, hogy nem várunk a házasságig, hanem már előtte szerelmeskedünk. Ki fog egyből számodra derülni, mennyire másképp gondolkodtok a témában. S ajánlom tartsd ezt tiszteletben. Hidd el te fogsz a legjobban meglepődni amikor igazán szerelmes lesz. Az ilyen férfiak tényleg a nekik valót találják meg elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!