Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mitcsináljak? Nagyon...

Most mitcsináljak? Nagyon kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
Férjemmel 3 éve házasok vagyunk, mindíg is szeretett volna gyereket,de eddig nem jött össze. 1 hete csináltam egy tesztet, és kiderűlt hogy 1 hónapos terhes vagyok. Férjem teljesen kiborult,követeli hogy vetessen el a picit. Én nagyon szeretném, és abotruszellenes vagyok. Férjem azzal fenyeget hogy elhagy ha nem vetetem el. Egyedűl nem tudnám felnevelni. Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 26. 14:09
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
43%

Én csak azt nem értem,hogy miért tetted fel a kérdést amikor már a kérdés kiírásánál tudtad,hogy bármi történik a gyereket megtartod!

Egyáltalán számít az,hogy ki mit mond??Vagy felesleges győzködni azoknak akik szerint nem szabad egyedül vállalni egy babát vagy csak azt olvasod el ahol azt írják,hogy a mocskos férjedet dobd ki,te szüld meg a babát,és utána lesz majd valami...(ha mást nem a gyerektartásért még harcolhatsz)

Nyugodtan le lehet pontozni,de érdekes népség vagytok..Ha valaki ilyen kérdést ír ki(és már tudja is mi a döntése) hogy de oda írja,hogy nincs pénze,nincs semmije,és egyedül nem lesz képes felnevelni..Sokan írjátok,hogy Tartsa meg!

De ha valaki csak annyit ír,hogy Nincs semmije,se pénze,se vagyona,de gyereket akar,akkor a többség elhordja minden felelőtlenek,és az abortusz mellé állnak..

Mi a különbség a kettő között?

2011. jan. 26. 14:50
 32/41 anonim ***** válasza:
Én felpontoztalak,mert igazad van...
2011. jan. 26. 14:54
 33/41 tetris ***** válasza:
52%

Sztem beijedt a férjed, mert a három év alatt már egészen hozzászokhatott, hogy nincs gyerek. Attól fél tudat alatt, hogy mostantól nem ő lesz otthon a világ közepe, hanem a gyerek.

Nyugodtan tartsd meg a babát is meg a férjedet is. Az az idióta majd csak észhez tér. Figyeld csak meg, hogy ha majd már meglesz a kicsi, ő fogja a legjobban szégyellni magát, amiért azt akarta, hogy vetessed el.

A férfiak már csak ilyen hülyék.

2011. jan. 26. 15:25
 34/41 anonim ***** válasza:
41%

Moc*skos fé*reg faszik...ebből is a nő jön ki rosszul:(

Amúgy én elvetetném és szakítanék ezzel a sza*rházival. Egy utolsó megbízhatatlan senki. :S:S

2011. jan. 26. 15:36
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ítélem el az abortuszt, gyakran az a legjobb megoldás.. Kilátástalan helyzetben mindig ezt szoktam javasolni, ami miatt sokan megtalálnak itt a fórumon.

De! Ebben a helyzetben én gondolkodás nélkül megtartanám a gyereket. Nem vagytok már túl fiatalok hozzá, 3 éve vagytok házasok, eddig szerettetek volna babát.. A férjednek nincs joga azt kérni, vetesd el a picit. Hozzátenném, egyáltalán hogyan jut valakinek eszébe egy házasságban elvetetni az első gyermeket? Mert ha a hatodik lenne, megértem, hogy felmerül a kérdés..

Hagyd, hogy megszokja az új helyzetet. Lehet tényleg csak megijedt, hogy minden meg fog változni körülötte.. Szerintem fel tudnád nevelni a kicsit egyedül, ha szeretnéd. Ha viszont az abortusz mellett döntesz, én páros lábbal rúgnám ki a pasit is, aki ilyen helyzetbe hozott..

2011. jan. 26. 15:41
 36/41 anonim ***** válasza:
24%
én ezen nagyon röhögtem
2011. jan. 26. 15:55
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Saját esetemet tudom neked leírni!

Párommal terveztük a babát,egyik hónapban végre pozitívat teszteltem,egy munkahelyen dolgoztunk ott mondtam el neki a jó hírt-erre ő.....

Teljesen kiborult,kétségbe esett.

Ő nem kérte,hogy vetessem el,pár nap után lenyugodott és ő is örült a gyereknek.

Remélem nálatok is csak erről lesz szó,hogy a párod bepánikolt,és majd megnyugszik!

2011. jan. 26. 16:26
 38/41 anonim ***** válasza:
84%

szia!

ha te szeretnél gyereket, tartsd meg, úgyis lesz majd valahogy, hiszen olyna még nem volt, hogy sehogy se lett volna.

ne hallgass a negatív hozzászólókra.

ha elvetetnéd, úgysem tudnál soha megbocsájtani a férjednek, és szakítanátok.

így adj neki időt... talán az első UH képtől meglágyul, valószínűleg beijedt.

nyugodtan mondd meg neki, hogy nem tinédzser vagy, és nem veteted el, ha nem szeret téged, akkor meg nyugodtan költözzön el, viszlát.

amúgy bízom benne hogy hamarosan észhez tér, maximum akkor, ha megszületika pici, de reméljük, előbb... sok boldogságot :-)

2011. jan. 26. 16:57
 39/41 anonim válasza:

Nem könnyű, de egyedül is fellehet nevelni egy gyereket, van néhány példa erre a környezetemben. Talpraesettség kérdése az egész.

Amúgy meg, lehet hogy csak addig tart az ellenszenve, amíg először a kezébe nem fogja.

2011. jan. 28. 15:55
 40/41 anonim válasza:
Ha meg menni akar, hát hadd menjen. (Nem akarok senit megbántani) valószínű, hogy egy nagyon önző ember lehet, ha csak a saját kényelmét veszi figyelembe, az, hogy te mit szeretnél, az nem érdekli.
2011. jan. 28. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!