Most mitcsináljak? Nagyon kétségbe vagyok esve.
Arra kész volt, hogy megcsinálja, arra nem, hogy felnevelje? Jó fej..
Persze ezeket most neki kellene olvasni, mert legtöbben majd tuti neki szóló gondolatokat fognak írni.....Szééééép, keresetlen szavakat. :)
Lehet hogy csak beijedt. Adj neki pár hetet, hogy lehiggadjon. De a babát ne vetesd el.
Hááát... én a helyedben átgondolnám a kapcsolatotokat. Hogy van szíve ilyet kérni, sőt követelni? Erről nem ő dönt egyedül.
Ha nem szeretnéd elvetetni a picit (gondolom nem), akkor szerintem ne vetesd el, nagyon megbánnád.
29 éves, te 27, házasok vagytok, akkor mégis miért nem áll készen? Ha most nem, akkor szerintem később sem fog. Valami még biztosan van a háttérben, ami miatt nem akar babát...
Szerintem tuti rajta jön kia hormoningadozás és most hirtelen beparázott. 29évesen az ember már megszokott egy kényelmes életet amitnemakar felbrítani pedig aztán az anya terhe ez elsősorban. :(
Nálunk a párom 3éven át b@sztatott, s szinte megakart tríteni, hogy szeressem a gyerekeket, miért nem akarok, ők 3an tesók s ő is ennyit akar stb a végén már kicsúszott belőlem pár durva mondat is szidva embert és istent. Aztán mikor becsúszott a gólya az ajtó alatt akkor majdnem elájult a kórház nőgyógyászatán rendelési csúcsidőben...:) már nem volt kemény legény aki a gyereke védőszentje s csak remegett mint a kocsonya, majd a terhesség alatt felszedett 10kg-t, folyton hisztizett s takargatta a derekát mert megfázik...:DDD hát én olyanokat nevettem rajta:DDD
Szóval lehet nálatok is begyúlladt elsőre.
Ha nem hát....akkor nagyon komolyak a bajok.
Utolsó:Miért érezné magát fosnak? A gyerek felnevelése és várása nem 2 emberből áll?vagy azt is a nőkre hagyják?
De miért változott meg ilyen hamar a véleménye?
3 évig nem sikerült, most igen..Közbe mondott olyat, h ogy ő mégsem akar gyereket,vagy hasonlókat?
Gondolom azért szeretnéd a gyereked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!