Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mitcsináljak? Nagyon...

Most mitcsináljak? Nagyon kétségbe vagyok esve.

Figyelt kérdés
Férjemmel 3 éve házasok vagyunk, mindíg is szeretett volna gyereket,de eddig nem jött össze. 1 hete csináltam egy tesztet, és kiderűlt hogy 1 hónapos terhes vagyok. Férjem teljesen kiborult,követeli hogy vetessen el a picit. Én nagyon szeretném, és abotruszellenes vagyok. Férjem azzal fenyeget hogy elhagy ha nem vetetem el. Egyedűl nem tudnám felnevelni. Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 26. 14:09
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
81%
Egyetértek a második válaszolóval. Nem lehet, hogy rosszul értelmezted a viselkedését? Lehet hogy nem is szeretett volna gyereket, csak te hitted azt. Micsoda férjek vannak, eszméletlen :(
2011. jan. 26. 14:15
 12/41 anonim ***** válasza:
89%

Arra kész volt, hogy megcsinálja, arra nem, hogy felnevelje? Jó fej..

Persze ezeket most neki kellene olvasni, mert legtöbben majd tuti neki szóló gondolatokat fognak írni.....Szééééép, keresetlen szavakat. :)

Lehet hogy csak beijedt. Adj neki pár hetet, hogy lehiggadjon. De a babát ne vetesd el.

2011. jan. 26. 14:16
 13/41 A kérdező kommentje:
Nagyon jól működő kapcsolatunk van, soha nem csinált ilyen butaságot... Barátaival jóban vagyok,szüleivel is. Tudnám ha lenne valakije. Nem értem mitől kattant be. Eddig semmi ilyen probléma nem volt.
 14/41 anonim ***** válasza:
44%
Gyereket elvetetni, embert otthagyni! Megtartani nem tarthatod. Abortusz után pedig nagyon megromlana a kapcsolatotok, tehát úgyis az lenne a vége.
 15/41 anonim ***** válasza:
53%
Miert ne tudnal egy gyereket felnevelni egyedul? Mozgosits akit csak tudsz. Szulok, rokonok, baratok, stb. Ferjeddel kifele, egy gyerekkel meg a jeg hatan is megelsz. Sok szerencset kivanok.
2011. jan. 26. 14:18
 16/41 anonim ***** válasza:
80%

Hááát... én a helyedben átgondolnám a kapcsolatotokat. Hogy van szíve ilyet kérni, sőt követelni? Erről nem ő dönt egyedül.

Ha nem szeretnéd elvetetni a picit (gondolom nem), akkor szerintem ne vetesd el, nagyon megbánnád.

29 éves, te 27, házasok vagytok, akkor mégis miért nem áll készen? Ha most nem, akkor szerintem később sem fog. Valami még biztosan van a háttérben, ami miatt nem akar babát...

2011. jan. 26. 14:19
 17/41 anonim ***** válasza:
83%
Eddig semmi ilyen probléma nem volt.A fejébe nem látsz bele,lehet ő nem éppen ezt mondaná...Ez kétemberen múlik,hiába hírdeted,hogy milyen jó,ha ő közbe fosnak érzi...
2011. jan. 26. 14:19
 18/41 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem tuti rajta jön kia hormoningadozás és most hirtelen beparázott. 29évesen az ember már megszokott egy kényelmes életet amitnemakar felbrítani pedig aztán az anya terhe ez elsősorban. :(

Nálunk a párom 3éven át b@sztatott, s szinte megakart tríteni, hogy szeressem a gyerekeket, miért nem akarok, ők 3an tesók s ő is ennyit akar stb a végén már kicsúszott belőlem pár durva mondat is szidva embert és istent. Aztán mikor becsúszott a gólya az ajtó alatt akkor majdnem elájult a kórház nőgyógyászatán rendelési csúcsidőben...:) már nem volt kemény legény aki a gyereke védőszentje s csak remegett mint a kocsonya, majd a terhesség alatt felszedett 10kg-t, folyton hisztizett s takargatta a derekát mert megfázik...:DDD hát én olyanokat nevettem rajta:DDD

Szóval lehet nálatok is begyúlladt elsőre.

Ha nem hát....akkor nagyon komolyak a bajok.

2011. jan. 26. 14:20
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Ne engedj neki, nehogy elvetesd a gyereket! Vagy megnyugszik, vagy elmegy!!!
2011. jan. 26. 14:20
 20/41 anonim ***** válasza:
34%

Utolsó:Miért érezné magát fosnak? A gyerek felnevelése és várása nem 2 emberből áll?vagy azt is a nőkre hagyják?

De miért változott meg ilyen hamar a véleménye?

3 évig nem sikerült, most igen..Közbe mondott olyat, h ogy ő mégsem akar gyereket,vagy hasonlókat?

Gondolom azért szeretnéd a gyereked?

2011. jan. 26. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!