Húgom el van szállva magától. Mit csináljak hogy újra a régi legyen?
Nem várhatod el tőle, hogy olyan legyen, mint régen. Ő már soha nem lesz az a tündibündi kislány, aki volt. Akár tetszik, akár nem, ő már nem gyerek, saját vágyai és döntései vannak. Neked nem voltak gondjaid a kamaszodással?
12 évesen én is hasonló voltam, ma sem vagyok egy angyal, de a fiatalok 80%-a ezerszer rosszabb, mint én. A húgod se olyan durva eset, hidd el, pár év múlva sztem jókat röhög majd ezen az emó korszakán. És milyen hülyeség már, hogy letörlöd az MSN-jét, meg hogy megtiltod hogy hajnalig intertezzen. Akkor meg hajnalban ordít.
Mindenestere egy megszívlelendő tanács: HA AZ ENGEDÉLYE NÉLKÜL OLVASOD A TELEFONJÁT MEG A MAGÁNÜGYEIT, AZONNAL HAGYD ABBA, MERT HA MEGTUDJA KURVA IDEGES LESZ ÉS OKKAL!!!
szentem azzal van a fő gond, hogy te abszolút nem érted meg őt!
a szüleitek amúgy hol vannak?
Nem rossz módszer, gyakorolhatsz előre a te anyaságodra. Most már csak azt nem értem, neked hogyan sikerült felnőböd, ki volt a te pótanyud, mert az akkor 6-10 éves hugid nem lehetett.
Hidd el nem bántani akarunk, csak segíteni. Minél inkább tiltod és rátelepszel, annál inkább lázad és menekül. Hatalmas falakat lehet így 2 ember közé építeni, akár pár hét, 1-2 hónap alatt. Mondjuk ne okold magad, felnőtt, tapasztalt anyukák is elkövetik ezt a hibát kamaszok nevelése során. És azután az egész egy állóháborúvá alakul :s
Inkább próbáld őt megérteni és újra jó barátságot kialakítani vele. Ha a bizalom megvan, finoman tudod majd a jobb irányba terelgetni. Amúgy meg csak reménykedhetsz, hogy semmi visszafordíthatatlan nem történik vele addig, mire ezt kinövi.
komolyan mintha a nővéremet hallanám!! :@
12 évesen ez a normál benne van a korban mit vársz tölle!! Az én nővérem is vmi ilyesmi és komolyan egyre jobban kezdem megutálni!én tesómék is szokták olvasgatni az sms-eimet én naon ki tok rájuk akadni volt már olyan h az msn-emen beszél az eggyik sráccal az én nevembe aztán meg kérdeztem h honnan ismerjük egymást!Szerintem gyorsan szokj le erről mert nem lesz semeik őtöknek jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!