Ki látta ma a VV4-et? Hát nem undorító hogy az EMO-sokat fikázzák le hogy milyen lányosak, most meg a 3 "szépfiu"ról kiderült hogy egész nap a tükörbe nézik magukat, kenegetik magukat és főleg a 3ik elvan szállva magától?
Figyelt kérdés
legszivesebben leköptem volna a tv-t2010. dec. 6. 20:19
1/4 anonim válasza:
Lehet h a tükörbe nézegetik magukat de viszont úgy néznek ki mint egy férfi nem pedig úgy mint egy 40 kilós kis sz@r.
2/4 anonim válasza:
Megkérhetlek rá h linkeld be a videót erről?
Nem voltam itthon csak 5óra felé így lemaradtam róla. Köszi.
Jerzy nagyon toleráns ő is azt vallja magáról. És belátja h ő is azon a szinten van az emberek szemében mint 1 emo.
Nekem ő a szimpatikus a másik 2 lator.
18/F
3/4 anonim válasza:
Én leköpném azt, akinek a VV jelenti a napi betevőt. Megrendezett jelenetek, önmagukat megjátszó, feltűnési viszketegséggel bajlódó emberek,mindez olyan igénytelenül előadva, hogy az a fél perc kiábrándított, amit eddig láttam belőle... ennél még a Barátok közt is magasabb szellemi szinten van.
4/4 anonim válasza:
egyetértek az elsö válaszolóval,a "szépfiuk" nem ugy neznek mint egy 40 kilos sar. kb ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!