Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért válogattak be két...

Miért válogattak be két undorító, áskálódó testvérpárt Alekosz-párkeresős műsorába? Ezt érdemeljük? Ha csak meglátom őket felfordul a gyomrom!

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
ha nem lennének benne meghalnánk az unalomtól, mert a többi besült nő semmit nem csinálna -.-"
2011. máj. 15. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezért is nem küldheti még el őket Alekosz ,mert csinálják benn a feszkót.Egyébként nagyon utálom őket.Az első naptól fogva csak kiabálnak.Én ,ha férfi lennék se kellene egyikük sem,mert szégyellnék olyan nővel valahol megjelenni,aki nem tud viselkedni.A ,,mounika sou ,,szokott tele lenni ilyenekkel.
2011. máj. 15. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szó szerint rühellem azt a két dögöt én is. Mást nem tudnak csinálni, csak mindenkivel ordítoznak, meg azt képzelik magukról, hogy ők a királynők. -.-"

Már kikezdték a Barbit, az Andreát, most meg az Olgát kóstolgatják.

A Barbinak drukkolok, ő a legaranyosabb csaj.

2011. máj. 15. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Undorító az a két cigány nő. Állandóan csak veszekednek, kiabálnak a többiekkel.

Évát sajnálom hogy kiesett, ő volt a legszebb.

2011. máj. 15. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
Gyerekek,ez a testvérpár kellett volna a valóvilágba,a Ráczok helyett!Lett volna sóóó,olyan hogy ihaj!
2011. máj. 15. 23:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért válogatták be őket, hogy csinálják bent a feszültséget. Más okot nem tudnék mondani.

Mert amúgy valóban elviselhetetlenek, gusztustalanok. És még ők mondják más lányokra, hogy megalázzák a nő nemet, stb.

2011. máj. 16. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!