Kaptam 1 törpe testvérpárt és nagyon vadak ha már csak rájuk nézek menekülnek, szedjem szét őket, hogy megszelídíthessem (a másik nem lenne egyedül) vagy hogyan próbálkozzam a szelidítésükkel?
Törpe mit?
Törpe snauczer, pincher... papagáj?
Valami halféle vagy mi? :D
Így nem tudunk segíteni, kérlek javítsd!
Van egy olyan érzésem,hogy a kérdező kutyákról beszél :)
Ha menekülnek akkor,hogy lehetnek vadak ? Inkább félősek...játsz velük sokat,simogasd őket evés közben, aludj velük 1-2 alkalommal. De amúgy mint kutya suttogó én azt szoktam alkalmazni,hogy felkapom a görkorit a kutya pedig fut utánám ...és én vagyok a gyorsabb. Ha akutya látja,hogy gyorsabb vagy nála akkor te vagy a főnök :))
13.16-os vok megint.
Ja akkor biztos törpe papagáj. Madarakhoz nem értek bocsi, nem tudok segíteni. Nem figyeltem hogy madár kategória. :D
Ha ellenkező neműek akkor mindenféleképpen tedd külön kalitkába őket. Hogy érted azt hogy a másik nem lenne egyedül? A törpéket nem szabad más fajta papagájjal összerakni mert agresszívek.
Szerintem mivel nem egy párról van szó hanem csak testvérekről nyugodtan külön teheted őket szelídítés céljából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!