Hogyan tudnám visszarángatni egy kicsit a tesómat a földre? Igen el van szállva magától!
Összejött egy pasival aki igen gazdag,és támogatja anyagilag. Ez persze nekünk is jó,mert(elötte örültünk h tudunk mit enni) mindig tele van a hűtő,a amit a kajára költenék pénzt abból tudunk számlát fizetni is,meg minden,szóval nekünk is jó. Csak tesóm el van szállva magától. Minden héten kap a pasijától még költőpénz t is,emelett ő is vásárol neki márkás ruhákat,a régi ruháit amit mellesleg már rég kihízott azt mondta h inkább dobja a kukába a mint h nekem adja. Pedig nekem tök kevés ruhám van,de nem adja nekem a régiek közül azokat amik jók lennének rám mert h én se adtam neki régen ruhákat. Mert én sajnáltam adni neki,mert ő nem vigyáz a dolgokra,nekem meg olyan kevés van és féltettem h a normális ruháim tönkreteszi.
Meg lassan már nem is merek enni a hűtőből semmiből,mert nem tudom mit vett ő. A múltkor is leordított h nem azért van annyi üdítő a hűtőben h mindegyik meg legyen bontva-megbontottam egy teát,mert megkívántam,és csak cola meg őszilé volt felbontva és ezen ki akadt.
Meg anyukámnak mindig veszi a az uj ruhákat,meg minden viszi körmöshöz meg fodrászhoz,nekem meg semmit nem ad,és ez tök rosszul esik. pedig ha nekem volt több pénzem és vettem vmit itthonra vagy vkinek vettem vmit,akkor ugy vettem h mindenki kapott belőle. De ő még egy zoknira is sajnál pénzt nekem.
Irigy vagyok rá azthiszem...
Annyira furcsa érzésekkel töltöttek el a soraid. Hát igen, amikor valakinek hipp-hopp jó lesz az nem tud semmit és senkit értékelni. De mi lesz ha kidurran a lufi?? Szóval semmit ne alapozz nővéred pénzes palijára.
Annyira furcsa, hogy egy ideje még a szegénység dominált otthon, ma már anyud is körmöshöz jár, gyakorlatilag más pénzén.
Senkit bántani nem akarok, de.....
anya mondja neki h nem kell meg minden,de tesóm viszi,mert h anya annyi mindent megtett érte sokszor húzta ki a kakiból,és h ő ezzel akar törleszteni.
Csak érdekes módon azt felejti el h én is mindig ott segítettem ahol tudtam. Most meg pár kihízott régi kínais pulcsit sajnál,mert én nem adtam anno oda az én kevés ruhám,mert ő sose vigyáz semmire. Olyan nagyképű h az nem igaz,tőlem mindent jóformán a kaját is sajnálja amit vesz. Azért is beszólt mert rendelt pizzát és akartam belőle még egy szeletet enni :/
Számodra a tanulság: tanulsz, mint az állat, hogy állami támogatott lehess, önerőből éljél jó életszínvonalon, és ne kitartottja, ürítőládája legyél v.kinek. Mert tesód az - bocsi, de a viselkedése...
Ne legyél irigy, mert az csak lefáraszt még jobban, és vond le a tanulságot a dologból.
Hát nem szépítem, a tesód egy kitartott qva.
Ha ő ettől meg még feljebbvalónak érzi magát, akkor semmi mást nem érdemel, mint szánalmat és megvetést. Én a helyedben már csak büszkeségből sem fogadnék el tőle semmit, ha üldözne vele akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!