Kérjek tőle anyagi támogatást? Párommal külön kasszán vagyunk, mindketten fele-fele arányban fizetjük az albérletet, a rezsit, a kaját, meg mindent.
én itt már válaszoltam egyszer, de jött egy ötletem, teregezsd ki mindenkinek hogy elég nehéz neked mert egyedül a te sporolt pénzedböl veszel meg mindent a gyereknek, és semmi támogatást nem kapsz. mikor anyós, vagy az ö családja barátai meghallják tuti elszégyenlik magukat, meg talán a párod is.
két dolog lehet, egyik hogy szétmentek, vagy megtudjátok oldani.
még egy dolgot
nekem magyarországon egy tuti jó állásom és lakásom mindenem megvolt. mikor megismerkedtem a német párommal akivel pár hónap után úgy döntöttünk hogy kiköltözök hozzá. mivel németeknél nincs szabad munkavállálás még, így nem kaphattam munkavállalásit, össze házasodni nem akartunk, és még egy szót sem beszéltem németül.
így egy évig eltartott fizette a nyelviskolámat stb...
egy nagyon sporolos ember ezért elején kicsit nehéz volt. ö tudta mit vállal be és egyszer ezzel szembesítettem, hogy én elhagytam a családom, az anyagi szabadságom, mindent. hetente jártam otthon fodrászhoz, divatos ruháimvoltak, nem volt gondom rezsit fizetni vagy évente külföldön nyaralni. ezt mindet miattam adtunk adtam fel. aztán rájött hogy igazam van és néha kaphatok pár új ruhát.
és a sors úgy hozta egy év után kaptam egy jó munkát és közel annyit keresek mint ö.
Amit itt az előbb leírtál, ismét ugyanaz a probléma, és ugyanazok a válaszok valók rá, mint amiket itt már sokan megírtak! Nem kell ahhoz sok probléma, hogy megromoljon egy házasság, vagy tönkremenjen pár élet,elég egy is. Kár, hogy nem te keresel többet, vagy örökölnél mondjuk egy csomó pénzt, akkor jól meg lehetne szivatni, de mivel te húzod a rövidebbet, így ez addig megy úgy ahogy a férjed akarja, amíg te tűröd. De az tuti, hogy az ő dolgainak a kifizetését nem felezném. A gyereket meg közösen gyártottátok, közösek a költségek is. De szerintem, meg sok előttemszóló szerint is, az ilyen élet nem közös élet, és igen, nem szeret rendesen, mert nem bízik benned.Ha bízna, akkor nem lenne külön kassza!
Női praktika? A gyesed mellé még felszámolnék tőle órabért a lakás takarításáért meg a főzésért, hisz ha nem főzöl meg kéne venni a kész ételt, az is pénzbe kerül. Neked meg keresetkiegészítés, mivel nem tudsz gyes alatt mással pénzt keresni:) Kölcsön viszont SOHA nem kérnék egy ilyen embertől, iszonyat megalázó egy helyzet az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!