Kérjek tőle anyagi támogatást? Párommal külön kasszán vagyunk, mindketten fele-fele arányban fizetjük az albérletet, a rezsit, a kaját, meg mindent.
Onzo, es a penz az istene!
Ok. hogy amig csak egyutt vagytok kozos minden, ezt meg megertem, hiszen manapsag nehez az elet, draga minden, es a kapcsolatok sem biztosak.
De most kozosen varjatok a babatokat.
Nem leszel mellette boldog soha, ha ket fillerert tartanod kell a markodat.
De majd az o autojanak a felet, ugyen ami az o nevere kerul majd, azt te fizesd ki, mert te is beulsz az autoba, ugye?
Sok ilyen onzo ember van, tenyleg nem valo nekik csalad. Csak sajat magukat szeretik az ilyen emberek.
Oké, de mit tegyen a kérdező? Annyit gondolkoztam... Nem tudom. Azért nem, mert az ilyen emberek nem fognak megváltozni... Tök mások a normái. Azaz a normálatlanságai...
Hm?
Szerintem azt tudja tenni, hogy a sarkara all, es nem fel. Csavarhuzo kinek kell? Gondolom nem a kismamanak. Es a szamitog tartozekai? Hat az is inkabb az apanak.
Nem kellene mindig mindent megfelezni. A kisbaba cuccait kivancsi vagyok ki vette meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!