Akinek van hugija vagy öcsije, mesélnétek erről?
először 7 voltam, amikor megszületett a húgom. nagyon vártam, de anyu lelépett vele, szóval esélyem sincs látni (se őt se anyut:/) megkérdezte, örülnék-e neki, akkor még örültem.
apukám ittvan, most 15 vagyok, megszületett az öcsém az új feleségétől. imádooom, pedig eleinte nem vártam.
Én most 23 éves vagyok, és van egy 20 éves öcsém, illetve mindjárt 21 lesz. Még nem voltam egészen három éves, amikor megszületett, szóval én arra nem emlékszem, hogy hogyan mondták meg, hogy tesóm lesz. Kb. az egyik első emlékem, hogy apukámmal mentünk a kórházba anyuért meg öcsémért.
Arra emlékszem, hogy örültem neki, de azért elég hamar "meguntam", meg piszok módon féltékeny voltam, amikor jöttek a rokonok megnézni, hogy miért nem velem foglalkoznak.
De persze szerettem nagyon, csak elég sokáig féltékeny voltam, aztán később meg persze ment a versengés a szülők figyelméért, illetve hát így a 3 év korkülönbség miatt általában nem nagyon tudtunk együtt játszani, de azért volt, hogy igen, főleg ha arról volt szó már nagyobb korunkban, hogy aludni kéne esete, akkor mindig kitaláltunk valami hülyeséget (párnacsata meg ilyenek) :D
És hányadik hétben van anyukád?
Egy korábbi válaszoló akinek szintén tesója lesz:)
Biztosan szeretni fogod :)
Néha majd jól kihoz a sodrodból, amikor nagyobb lesz és elkezd beszólogatni és azt hinni, hogy ő a jó isten, akkor legszívesebben a seggére vernél, de akkor is szeretni fogod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!