Utáljátok az önző szülőket?
Figyelt kérdés
Mindig úgy kell csinálnom, h nekik legyen jó...nem bírom már tovább...
Más is van ezzel így?
2011. jan. 19. 21:30
41/45 A kérdező kommentje:
Kül, a pszihológusom azt mondta, ha ők 20 évig ,,letojták,, , h megbántanak, és nem vok boldog, és nekem az nagyon nem volt jó,akk én most miért nézem azt, h nekik legyen jó?! Legyek önző, és csináljam úgy, h nekem jó legyen.
De nem tudom, nem akarom, m nem akarok őket megbántani.
2011. jan. 19. 22:38
42/45 anonim válasza:
na hát ha ez igaz, amiket leírtál eddig, főleg az utolsó válaszod, akkor erre már én is azt mondom, hogy , menj, amint megteheted. pedig nekem volt a legnagyobb a szám, de így, hogy megismertem több konkrétumot is, hát menekülj amint módodban áll!
43/45 A kérdező kommentje:
Lenne értelme itt hazudnom?!
2011. jan. 19. 22:47
44/45 anonim válasza:
hát nem sok. és ezúton elnézést kérek, hogy leugattalak, ha tudtam volna a körülményeket, nyilván másképp nyilatkozom.
kitartást, és sok sikert a saját, nyugodt életedhez, igyekezz minél előbb megvalósítani:)
45/45 A kérdező kommentje:
Nem baj. Köszi.
2011. jan. 19. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!