Utáljátok az önző szülőket?
Mindig úgy kell csinálnom, h nekik legyen jó...nem bírom már tovább...
Más is van ezzel így?
hány éves vagy? véletlen nem kamasz...?
22L
Ez így elég rövid.
Biztos, hogy nem neked akarják a legjobbat, még ha ez neked nem is tetszik?
Mitől lenne önző, ha szót kell fogadni?
Kicsit bővebben, mert így nem lehet érteni.
Véletlen annyi, mint Te, 22.
Folyton úgy kell csinálnom ahogy Nekik jó, nem mehetek oda ahova akarok, m szerintük az nem jó, és idegeskednének. Pedig csak barátnőhöz mennék. Semmit sem csinálok jól, vagyis, nem úgy, ah szerintük jó, de az nem jelenti, h nem jó. Úgy viselkednek velem, mintha tizenpár éves lennék.
Utálod a szüleidet?
Menj dolgozni, fizesd a számláidat, és azt csinálsz, amit akarsz.
Egy ilyen plakát még pár humoroldalon is fent van.
,,Biztos, hogy nem neked akarják a legjobbat, még ha ez neked nem is tetszik? ,, Ha nekem akarnák a legjobbat, akk hagynák picit, h azt csináljam, ami nekem jó.
És nem csak a szórakozásra gondolok, hanem mindenre. Úgy kell élnem, ah Ők elképzelik.
Ebben az életkorban már felnőtt vagy, külön életet kezdhetsz, és a szüleid semmibe nem fognak beleszólni.
Ha annyira nehéz elviselni őket, miért nem költözöl albérletbe?
Kedves kérdező! Hadd tippeljek: gondolom még suliba jársz és a szüleid tartanak el. Ha adhatok egy tanácsot: több önállóság és részükről kevesebb lesz a beleszólás. Amíg én tartom el a gyerekem, addig én is belepofáznék az életébe. Ennyi idősen dolgozhatsz is, ahogy mások teszik.
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!