Nem értem az ilyen szülőket? Voltam konditerembe és ott volt az apja és a lánya. A lány gyorsan leszaladt a boltba És
Úgy látszik, "apuci" xilofont akar magának, de egy tételben nem tudja megvenni magának.
- Az ilyennek még kutya sem való, nemhogy gyerek...
Volt egy időszak, amikor kicsit hízásnak indultam, akkor jelezte még idejében apám, hogy kicsit figyeljek oda. A sportot nagyon támogatta, de soha nem mondta, hogy azért, hogy fogyjak, hanem az egészségem miatt.
A hízásnál egyébként 2-3 kg-ról volt szó, de mivel nagyon alacsony vagyok, azért rajtam eléggé látszott.
A sportra is mindig azt mondta, hogy energiát, állóképességet ad, főleg ezért csináljam, az már kellemes mellékhatás, hogy jól fogok kinézni tőle.
Teszem hozzá, hogy apám szerint mindenhogy fantasztikus vagyok, még krumpliszsákban is. Persze ez nem így van, de valahol ez lenne a normális hozzáállás, jelezve a feltétlen szeretetet. A külsőm alapján a férjem ítélkezzen, hiszen neki fontosabb, hogy "szép" legyek, ő szexuálisan is érintett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!