Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem az ilyen szülőket?...

Nem értem az ilyen szülőket? Voltam konditerembe és ott volt az apja és a lánya. A lány gyorsan leszaladt a boltba És

Figyelt kérdés
Hozott magának egy 250ml cappyt üdítőt. Az apja elkezdet vele szó szerint üvölteni hogy mert ilyet venni.. mert elfog hízni.. és semmmire sem fogja vinni az életben. És az volt a gáz hogy a lány 45kg-nak nézett ki.. És amint megitta az apja rá küldte a futópadra 1 óráig hogy azt amit megivott azt dolgozza le.. Én most nagyon kiakadtam.. 26N
2011. júl. 13. 11:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jééézus...sok beteg fogyatékos nem normális "szülő",mert ez nem az.....ez nem szülő
2011. júl. 13. 11:52
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Az ilyen szegény gyerekekből lesznek később jó eséllyel anorexiások, vagy bulímiások.
2011. júl. 13. 11:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Majd észbe kap, ha egyszer összeesik a lánya, és a mentők viszik el. Vagy ha csomókban hullik majd a haja, zugevő lesz, hánytatja magát, depressziós lesz és elmenekül otthonról...
2011. júl. 13. 11:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Úgy látszik, "apuci" xilofont akar magának, de egy tételben nem tudja megvenni magának.

- Az ilyennek még kutya sem való, nemhogy gyerek...

2011. júl. 13. 11:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
nem normális nevelés.Majd akkor fog feljutni az apja agyáig,amikor már késő lessz.
2011. júl. 13. 11:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Legszívesebben beszóltam volna az apjának.. Amikor én kövér voltam apám ilyeneket nem mondott.. Hogy ne egyek inkább segített egészségesebben táplálkozni és mozogni.. Sosem mondta azt hogy ezt ne egyed azt ne igyad. És lefogytam elég ügyesen:) De az biztos hogy a lánynak hatalmas megfelelési kényszere lesz.. és önbizalom hiányos akit mindenki ki használ..
2011. júl. 13. 12:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy időszak, amikor kicsit hízásnak indultam, akkor jelezte még idejében apám, hogy kicsit figyeljek oda. A sportot nagyon támogatta, de soha nem mondta, hogy azért, hogy fogyjak, hanem az egészségem miatt.

A hízásnál egyébként 2-3 kg-ról volt szó, de mivel nagyon alacsony vagyok, azért rajtam eléggé látszott.

A sportra is mindig azt mondta, hogy energiát, állóképességet ad, főleg ezért csináljam, az már kellemes mellékhatás, hogy jól fogok kinézni tőle.

Teszem hozzá, hogy apám szerint mindenhogy fantasztikus vagyok, még krumpliszsákban is. Persze ez nem így van, de valahol ez lenne a normális hozzáállás, jelezve a feltétlen szeretetet. A külsőm alapján a férjem ítélkezzen, hiszen neki fontosabb, hogy "szép" legyek, ő szexuálisan is érintett.

2011. júl. 13. 12:36
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
jesszusom, szegény lány. az ilyen szülő azért csinálja ezt a gyerekkel, mert rajta éli ki, ami neki gyerekkorában nem adatott meg. lehet, hogy kövér volt, és most magát látja benne, de hát a lány nem is kövér, akkor még szerintem beteges is.
2011. júl. 13. 12:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát... ez az apuka nem normális...
2011. júl. 13. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!