Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utáljátok az önző szülőket?

Utáljátok az önző szülőket?

Figyelt kérdés

Mindig úgy kell csinálnom, h nekik legyen jó...nem bírom már tovább...

Más is van ezzel így?

2011. jan. 19. 21:30
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Nyáron van munka, határban (kapálás, kalászolás...) ahová szoktam is menni.
2011. jan. 19. 22:15
 32/45 A kérdező kommentje:

22:10

És miért nem hagy, h a saját hibámból tanuljak?!

Szeretnék magam rájönni, h mi hogyan jobb.

2011. jan. 19. 22:17
 33/45 anonim ***** válasza:

Költözz el. Ennyi.

16 évesen tettem meg.

22 vagyok és túléltem, 8 általánossal. Feltételezem neked több van ennél.

2011. jan. 19. 22:18
 34/45 A kérdező kommentje:
Az lesz.
2011. jan. 19. 22:19
 35/45 anonim ***** válasza:

hát akkor nem értem, ha abban a hangnemben szól hozzád, amit vissza linkeltél, akkor valahogy szerintem magad ellen gagyogsz. Te magad írtam, hogy p.csává neveltek a szüleid, márpedig akkor egyenlő azzal, hogy el vagy kényeztetve, ami azt takarja, hogy megkaptál szinte mindent. ????

hát én pedig nem akarok a saját hibáimból tanulni, én azt akarom, hogy az ÉDESANYÁM tanítsa meg ezeket nekem.

sőt külön megkértem, hogy igen is szóljon rám hatezerszer, ha valamit nem jól csinálok, mert ha elkerülök itthonról, azt úgy akarom tenni, hogy tökéletesen eltudjak végezni egy háztartást, és nem a levegő után kapkodni, hogy most "melyik végén fogjam meg a porszívót" :)

2011. jan. 19. 22:21
 36/45 anonim ***** válasza:
illetve írtad
2011. jan. 19. 22:22
 37/45 A kérdező kommentje:

arra irtam, h p.csává neveltek, m megkapok mindent (iskoláztatnak 22 éves létemre (de ha egyszerűen itt nincs más megoldás), etetnek, itatnak, ruháztatnak)...

De ettől még abban a hangnemben szól.

2011. jan. 19. 22:24
 38/45 anonim ***** válasza:

akkor tényleg nem tudom.:S nem tettél esetleg valami olyat régen, ami miatt nagyot csalódtak benned?

én nem akarom elhinni, hogy egy anya pl ilyen az egy szem lányával, minden ok nélkül, egyszerűen nem tudom ezt elhinni!

2011. jan. 19. 22:28
 39/45 A kérdező kommentje:

Soha semmi rosszat nem tettem.

És ha annyira jót akartakvolna nekem, akk 20 miért hagyták h végignézzem nap, mint nap ah apu megveri anyut, v ah anyu idegességében engem megver, v orditozik velem?

Ha már ott tartunk, h cs jót akarnak nekem, hát ez nem volt valami jó.

2011. jan. 19. 22:33
 40/45 A kérdező kommentje:
20 évig
2011. jan. 19. 22:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!