Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne rávenni a...

Hogyan lehetne rávenni a szülőket, hogy szórakozzunk?

Figyelt kérdés
A szülők folyton a munkával vannak elfoglalva,persze értem én,de néha ha itthon vannak akkor is tv meg könyv. Hogyan lehetne rávenni őket,hogy egy kicsit kimozduljunk itthonról vagy itthon csináljunk közös családi programokat???
2011. júl. 3. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Vegyel elo egy tarsasjatekot, kartyat. kezdemenyezd a csaladi szorakozast. Vagy hivd el oket egy fagyira, kozben egy seta is belefer.
2011. júl. 3. 16:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Beszélj velük erről. Ajánlj fel konkrét programot. De ne erőszakold őket, lehet hogy nekik a tv meg az olvasás az, ami kikapcsoló, a séta meg például nem.
2011. júl. 3. 16:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a gond,hogy beszéltünk erről és most,hogy mondtam nekik a problémát megyünk ide-oda de attól félek,hogy egy idő után megunják,nem akarják már,és újra visszatérnek az itthoni tevékenységekhez,pedig néha (nem kell mindig de havonta 1-2 alkalommal minimum)jó lenne kimozdulni,ha csak sétálni is!
2011. júl. 4. 21:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor lőj be mondjuk heti egy alkalmat. Azt azért elég sokára unják meg :)
2011. júl. 4. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Spontan szervezdd, ne erezzek ugy, hogy ez most kotelezo. Vagy. jaj, itt a szombat, setalni, stb kell.
2011. júl. 5. 15:16
 6/6 A kérdező kommentje:
oké köszönöm a válaszokat :)
2011. júl. 6. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!