Szülök! Ti ebbe beleszólnátok?
11:01 vagyok még mindig.
Eszembe jutott, hogy azért is jobb idősebbekkel lenni, mert tapasztaltabbak az élet terén. Ha gyermeked esetleg lázadozó és nem hallgat rád (kívánom, hogy ne ilyen legyen), akkor majd meghallgatja a barátai tanácsait, amiket jó esetben meg is fogad. Tudjuk, hogy a tizenévesek tudása inkább abból áll, hogyan inni és fűvel-fával keverni, míg az idősebb sokkal kiegyensúlyozottabb. Megjegyzem, hogy én itt most barátokról beszélek, nem szerelmi, vagy egyéb kapcsolatokról. Ha össze is jön teszem azt egy 23 évessel, akkor szerintem az már nem normális, de barátkozni minden további nélkül lehet.
11:01 vagyok.
Na, látod pont erről beszéltem! :) Én a helyedben most nagyon megnyugodnék, büszke lehetsz a lányodra, nagyon érett és okos lehet!
Megkérdeztem a lányomat,azt mondta,hogy ő azért szeret idősebbekkel barátkozni mert jobban kijön velük,normálisak,sokkal megbízhatóbbak mint a vele egykorúak,több mindenről lehet normálisan beszélni velük
Én nekem mindig idősebb haverjaim és barátaim voltak többnyire!Nekem csak hasznomra vált és amikor felnőttem,akkor sokkal elöbb betudtam illeszkedni a felnőtt társadalomba!Persze volt olyan aki miatt majdnem bajba kerültem,de az megesik fiatalabbaknál is én szerintem.Ez ember függő hogy kit mennyire lehet befolyásolni.De nem kell mindig egyből a rosszra gondolni,persze szép ovatossan azért figyelemmel kisérheted az embereket akikkel barátkozik,én akár még találkoznék is velük hogy megnézzem magamnak!Én megértem akinek lánya van,hogy mennyire félti.De ha talpra esett a lányod,akkor nem lesz gond!Az én hugom 20 éves kora óta él kinnt svájcban egyedül,már lassan 5 éve.Nyugi nem lesz gond!Bizatok egymásban,ez a lényeg!
ma 11:42-es vagyok!
Még annyit szerettem volna mondani,hogy a bizalom az legyen nagyon erős köztetek,mert ha nem bízol benne akkor azt megérzi és abból sokkal nagyobb bajok lesznek!Én tapasztalatból mondom,volt idő amikor megingott anyám bizalma felém és az nem tett jót nekem,bár túlléptünk rajt,de ha ezt megérzi a gyerek az nem jó!
új város új emberek ez természetes dolog.
ha tiltanád és nem lennének barátai akkor rosszabb lenne.
inkább ismerd meg ezeket a barátokat utána mondj véleményt.:)most ez kortól független... a barátság nem korhoz van kötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!