Mit tennétek a helyemben, ha tudnátok, hogy az apukátok szépen szólva nem szimpatizál a párotokkal?
Férjemnek van egy 18 éves lánya. Olvasva itt a válaszokat megkérdeztem tőle, hogy ő mit szólna, ha a lánya egy echte cigány/néger/akármi sráccal állítana haza:
- Hát, róla is informálódnék, hogy mivel foglalkozik, milyen személyiség.
- Tegyük fel, hogy az egyetemen ismerkedtek meg, normális a srác.
- Ha ez így van, akkor persze, áldásom rá. De miért fontos, hogy cigány-e?
Na, ezért is szeretem a férjem. (Az említett lány nem közös gyerek.)
Ez nem a magyarkodással áll összefüggésben. Az én apukámnak is óriási a nemzeti öntudata, de nekem sok külföldi pasim volt, még arab is volt köztük, és mindet elfogadta!!!! Az egyiknél ugyan kinevetett, de részéről le is tudta a dolgot. többet nem hozta szóba hogy nem tetszik neki. Szóval ez más dolog
Én mindig azt mondtam a szüleimnek, ha nem tetszett a pasi, hogy akkor keressenek nekem másikat. Vonultassanak fel előttem 20 palit, aki nekik tetszik, aztán én majd választok. Persze egyet se tudtak bemutatni. Úgyhogy innentől kezdve nem pampogtak látványosan :) Mondd te is apádnak, hogy mutasson be pár palit, aztán majd döntesz. Fogadni merek, hogy egyet se tud felhozni hozzátok :)
Mellesleg 18 éves vagy, nem ő az utolsó pasid. De ezzel apukádnak jobban tisztába kéne lennie, és tudhatná ezt, úgyhogy azt is tudhatná hogy teljesen feleslegesen pampog, mert nincs semmi teteje, a problémája magától meg fog oldódni.
Egyébként nekem is volt egy dél-amerikai pasim, nagyon oda voltam érte, és én még tudok is spanyolul :)
Köszönöm szépen mindenkinek, megoldódott a probléma:)
Apa megismerkedett a szüleivel is, és bocsánatot kért, amiért "hülyén" viselkedett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!