Mit tennétek a helyemben, ha tudnátok, hogy az apukátok szépen szólva nem szimpatizál a párotokkal?
Vigyél haza egy igazi magyar pasit,(alkoholista,üt vág,lusta, igénytelen,munkanélküli,
félrekúró,adósságcsináló,gyerekre szaró)apukád visszasírja majd a peruit valószinű...Amúgy nekem magyar párom van,de nem a tipikus magyar kategória...Az átlag magyar pasik hasznavehetetlenek sajnos...
És ha roma származású lenne?
Nem mindegy, ha normális? Ember-ember. Vagy nem így gondoljátok?
Ha nem cigány, magyarul beszél, Magyarországon született, MAGYAR, akkor mi a gondja a faterodnak? Tényleg vannak még a 21. században olyan emberek, akiknek tényleg ennyire számít a bőrszín? Ráadásul nem is néger, hanem csak kicsit barnább... a peruiakkal aztán meg tényleg nem tudom, mi baja lehet. Áhhhh, nem akarom magam felhúzni.
Amúgy meg idővel tényleg bele fog nyugodni, de én a te helyedben nem bocsátanám meg neki.
Őszintén? Szinte mindenkiben van legbelül egy pici rasszizmus. Szerintem még a rasszizmus ellen tiltakozók nagy része is begörcsölne attól, ha a gyerekük más nációból választana társa. Ez oda vissza működik, pl egy cigány család sem igazán örül egy "fehér" betolakodónak, de azért jó esetben minden ilyen előítélet felülíródik, ha később alaposan megismerik az egyént és kiderül róla, hogy nagyon rendes ember. Nem hinném, hogy bárki is megkérdőjelezné, hogy pl Mága Zoltán, vagy Rajkó Félix, vagy a 100 tagú cigányzenekar egyes tagjai tehetséges, kiváló emberek és szeretne jó pár fehér bőrű ember csak fele olyan tehetséges, sikeres lenni, mint ők.
Én pl valószínűleg hamarabb kiborulnék, ha a fiam hazaállítana egy bár hófehér, de agyontetovált, tetőtől talpig piercinges, emós lánnyal, mint egy peruival.:)
Ha a Te barátodról bebizonyosodik apukád számára is, hogy a barátod rendes, becsületes, szeretetreméltó, remélhetőleg el tudja fogadni később, ha úgy alakul, hogy valóban ő marad a társad, de még nagyon fiatal vagy, ezzel még bőven ráérsz foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!