Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ti nem vagytok annyira...

Ha ti nem vagytok annyira bulizósok, de a párotok igen akkor ti hogy szoktátok ezt megoldani?

Figyelt kérdés
Valahogy mi a párommal nagyon külön életet élünk. Én inkább szeretem pár barátommal összejöni, beszélgetni, inni hülyülni. Ő inkább szeret discozni és haverokkal lógni. Jelenleg mióta együtt vagyunk (1 éve) 1x ment el bulizni mert tudja nekem rossz érzés, de nekem meg az rossz érzés, hogy legbelül szeretne menni és miattam nem teszi. Az is igaz, hogy 1x mikor lement a nem rugok beből olyan berugás lett, hogy azt se tudta, hogy ment haza, ekkor akartam vele szakítani amiből tanult és azota nem jár le. De ez meg nekem nem jó érzés így, olyan mintha lelkiismeret furdalásom lenne. 20on felüliek vagyunk mind ketten.
2011. jan. 16. 13:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem attól még, hogy ebben mások az igényeitek, még élhettek boldog kapcsolatban. Másképp szerettek szórakozni, ez nem baj. A baj az, ha az egyik fél emiatt - akár nem is szándékosan - bűntudatot kelt a másikban. Ha neki a múltkor fogadkoznia kellett, hogy nem fog berúgni, akkor nyilván valami kényszert érzett rá, hogy ezt megígérje. Szerintem nincs abból semmi, ha egy buli alkalmával iszik valamennyit.

Amúgy sok olyan fiúval/lánnyal járok egy társaságba, akik nem a párjukkal jönnek (ők is többnyire huszonévesek), egyszerűen csak azért, mert a párjuk pl. másfajta zenét szeret, vagy máshogy szeret szórakozni (mi is inkább az ilyen kocsmába beülős, iszogatós, hülyéskedős, beszélgetős társaság vagyunk, vagy ha nem ez van, akkor inkább koncert, kevésbé diszkó). Na a másik meg, hogy mivel inkább az ilyen beülős, beszélgetős kikapcsolódást preferáljuk, és mindannyian már régóta ismerjük egymást, sokszor olyan dolgokról beszélgetünk, amihez más nem is tudna hozzászólni. Persze olykor megesik, hogy valaki hozza a párját, akkor olyasmiről beszélgetünk, amibe ő is be tud kapcsolódni, mivel így is illik, de jó az is, amikor csak a "banda" ül össze dumálni. Abból meg senki nem csinál nálunk gondot, ha a párja (legyen az fiú vagy lány) ez alatt a saját baráti társaságával máshova megy szórakozni, általában úgyis az van, hogy hazamenetelkor találkozik a két társaság.

2011. jan. 16. 14:00
 12/13 A kérdező kommentje:
utolsó előttinek igaza van ma leülök vele és megbeszélem nyiltan. Utolsó én multkor se azt mondtam ne igyon csak mértékkel, ahhoz képest felhívot, nem vettem fel mert lent voltam a konyhába, vissza hívtam és kérdztem merre jár és aztse tudta megmondani. Majd reggel mikor felkelt elképzelni se tudta, hogy ment haza csak hogy tiszta hányás kabátja, cipője mindene. Igyon nekem a kérésem csak annyi, hogy emberi körülmények között tegye.
2011. jan. 16. 14:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Meg mondta azt is h nem kényszerít semmire de reméli 1x lemegyek vele. Egyenlőre erre se érzek késztetést:S Pedig nagyon szeretem.
2011. jan. 16. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!