Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ti nem vagytok annyira...

Ha ti nem vagytok annyira bulizósok, de a párotok igen akkor ti hogy szoktátok ezt megoldani?

Figyelt kérdés
Valahogy mi a párommal nagyon külön életet élünk. Én inkább szeretem pár barátommal összejöni, beszélgetni, inni hülyülni. Ő inkább szeret discozni és haverokkal lógni. Jelenleg mióta együtt vagyunk (1 éve) 1x ment el bulizni mert tudja nekem rossz érzés, de nekem meg az rossz érzés, hogy legbelül szeretne menni és miattam nem teszi. Az is igaz, hogy 1x mikor lement a nem rugok beből olyan berugás lett, hogy azt se tudta, hogy ment haza, ekkor akartam vele szakítani amiből tanult és azota nem jár le. De ez meg nekem nem jó érzés így, olyan mintha lelkiismeret furdalásom lenne. 20on felüliek vagyunk mind ketten.
2011. jan. 16. 13:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez a helyzet, szinte már könyörögni szoktam neki, hogy menjen. Engem nem zavar ha megy. Én is barátokkal lógós vagyok inkább, iszogatós fajta.

Ez a módszer bevált, ha meggyőzöm, hogy menjen akkor megy is.

26/N

2011. jan. 16. 13:29
 2/13 anonim ***** válasza:
17%
Azért elég gáz, hogy nem engeded el néha a haverjaival, most fiatal, most kell kiélvezni, ha szeret, nem csal meg, de nem vagy azért az anyja, hogy ennyire korlátozd...
2011. jan. 16. 13:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy szóval se mondta, hogy nem engedi, pont az a lényeg, hogy szeretné már kirugdosni otthonról:D

Különben meg én se örülnék neki ha hullarészegen állítana haza, főleg, hogy együtt lakunk. -.-'

2011. jan. 16. 13:32
 4/13 A kérdező kommentje:
nem korlátozom, elengedem. sose mondtam h ne menjen. Ő nem megy mert h látja rajtam az aggodalmat, h ugyan az lesz a vége mint az előzőnek. Sose mondtam neki h ne menjen!! eszembe se jutna ilyen.
2011. jan. 16. 13:33
 5/13 anonim ***** válasza:

13.32 vagyok

Hogy válaszoljak is a kérdésre:

Mi a barátommal 3 éve vagyunk együtt, mikor összejöttünk ő volt a legnagyobb partyarc akit ismertem:D csajok, buli, pia minden mennyiségben. Én ennél sokkal visszafogottabb vagyok. Mióta összejöttünk megváltozott, akkor amikor én ott vagyok valamilyen társaságban még inni sem hajlandó:):D Nem maradozik ki éjszakára, leszokott a cigiről stb.

Pedig egy szóval sem mondtam neki. Inkább állandóan azt kérdezgettem, hogy ha miattam van ez, akkor nem kell, felőlem mehet nyugodtan, amíg semmi hülyeséget nem csinál, nem akarom visszafogni, meg azt sem akarom, hogy a haverok emiatt megutáljanak, mert "nem engedem el".

De ő mindig azt mondta, hogy jó ez így neki, sokszor választott engem a haverok helyett, ami persze jól esik, de tudja azt is, hogy nyugodtan mehet ha szeretne:)

2011. jan. 16. 13:37
 6/13 A kérdező kommentje:
Nálunk is ugyan ez van. Sokszor mondtam neki menjen mindig azt mondtam nem. Akkor egyszer azért ment el mert szülinapról volt szó. De rossz érzés, hogy tudom ha én nem lennék ő akár hetente nyomná a bulit, annak ellenére, hogy nem én kértem. Olyan érzésem van mint ha korlátoznám abba, hogy élje a rendes megszokot életét akaratomon kivül is.
2011. jan. 16. 13:40
 7/13 A kérdező kommentje:
-m
2011. jan. 16. 13:42
 8/13 anonim ***** válasza:

Dettó ugyan ez. Ha én nem lennék, újra buli és piahegyek... Bár én őszintén megmondom, ha így,hogy együtt vagyunk is állandóan bulizni járna, akkor meg az lenne a bajom:D

Érdekes helyzet. Valahol örülök is neki, hogy ilyen, valahol meg nem.

Előző voltam.

2011. jan. 16. 13:44
 9/13 A kérdező kommentje:
Természetesen énse örülnék neki ha egyfolytába bulizni járna, de ígysem érzem jól magam, hogy miattam nem teszi. Tudom, hogy nem tünök normálisnak és inkább ennek kéne örülnöm, de nekem lelkiismeretfurdalás szerűt okoz:S
2011. jan. 16. 13:46
 10/13 anonim ***** válasza:

Figyelj, a barátod szerintem (legalábbis én ezt gondolom) nem papucs. Egyszer üljetek le ezt komolyan megbeszélni, mondd el neki, hogy érzel, ha még akkor is azt mondja, hogy neki ez így jó, akkor nincs miről beszélni. Mindenképpen biztosítsd róla, hogy nyugodtan szórakozhat ha szeretne. Hidd el, ha menni akar, menni fog.

Ha ezt így tisztázzátok onnantól kezdve nincs miről beszélni:)

Nyugodj meg!

Ha nem egy anyámasszonykatonája, hanem igazi férfi, akkor ha azt mondja hogy ez neki így jó, akkor az úgy van.

Ennyi.

2011. jan. 16. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!