Ha ti nem vagytok annyira bulizósok, de a párotok igen akkor ti hogy szoktátok ezt megoldani?
Nálunk is ez a helyzet, szinte már könyörögni szoktam neki, hogy menjen. Engem nem zavar ha megy. Én is barátokkal lógós vagyok inkább, iszogatós fajta.
Ez a módszer bevált, ha meggyőzöm, hogy menjen akkor megy is.
26/N
Egy szóval se mondta, hogy nem engedi, pont az a lényeg, hogy szeretné már kirugdosni otthonról:D
Különben meg én se örülnék neki ha hullarészegen állítana haza, főleg, hogy együtt lakunk. -.-'
13.32 vagyok
Hogy válaszoljak is a kérdésre:
Mi a barátommal 3 éve vagyunk együtt, mikor összejöttünk ő volt a legnagyobb partyarc akit ismertem:D csajok, buli, pia minden mennyiségben. Én ennél sokkal visszafogottabb vagyok. Mióta összejöttünk megváltozott, akkor amikor én ott vagyok valamilyen társaságban még inni sem hajlandó:):D Nem maradozik ki éjszakára, leszokott a cigiről stb.
Pedig egy szóval sem mondtam neki. Inkább állandóan azt kérdezgettem, hogy ha miattam van ez, akkor nem kell, felőlem mehet nyugodtan, amíg semmi hülyeséget nem csinál, nem akarom visszafogni, meg azt sem akarom, hogy a haverok emiatt megutáljanak, mert "nem engedem el".
De ő mindig azt mondta, hogy jó ez így neki, sokszor választott engem a haverok helyett, ami persze jól esik, de tudja azt is, hogy nyugodtan mehet ha szeretne:)
Dettó ugyan ez. Ha én nem lennék, újra buli és piahegyek... Bár én őszintén megmondom, ha így,hogy együtt vagyunk is állandóan bulizni járna, akkor meg az lenne a bajom:D
Érdekes helyzet. Valahol örülök is neki, hogy ilyen, valahol meg nem.
Előző voltam.
Figyelj, a barátod szerintem (legalábbis én ezt gondolom) nem papucs. Egyszer üljetek le ezt komolyan megbeszélni, mondd el neki, hogy érzel, ha még akkor is azt mondja, hogy neki ez így jó, akkor nincs miről beszélni. Mindenképpen biztosítsd róla, hogy nyugodtan szórakozhat ha szeretne. Hidd el, ha menni akar, menni fog.
Ha ezt így tisztázzátok onnantól kezdve nincs miről beszélni:)
Nyugodj meg!
Ha nem egy anyámasszonykatonája, hanem igazi férfi, akkor ha azt mondja hogy ez neki így jó, akkor az úgy van.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!