Titeket kiszolgál a férjetek? Ágyba hozza a reggelit, boltba megy mig ti otthon fekszetek, ebédet rendel vacsorát tálal? Ha igen hogy háláljátok meg?
Tényleg,miért gondolják az emberek,hogy egy férfi ha segít,akkor papucs?
Egy papucs férjet ismerek: sógorom. Nem azért papucs,mert segít tesómnak,hanem mert neki egy szava se lehet otthon. Nővérem dönt mindenben, ha valamit kitalál,akkor azt kell csinálni. Na ezt nevezik papucsnak!! -csak hogy tisztában legyünk a fogalmakkal!!
Mi 30 éve vagyunk házasok, mindketten itthon dolgozunk 2 vállalkozásban. Ágyba nem hozza férjem a kávét, de minden reggel azzal ébreszt, hogy kedvesen, hallhatóan mosolyogva mondja, hogy "Anyukaaa! Kész a kávééééé!:-)
Reggel Ő megy boltba, nappal, ha kell én. A nagybevásárlást
együtt intézzük. Hét közben én főzök mindent, hét végén ritkán együtt is szoktunk. A házban és a ház körül mindent megcsinál, a házimunkát csak én. Hogy mivel hálálom meg? Igyekszem figyelmes lenni, segíteni abban, ami nem erőssége (keresni és megtalálni valamit :-)), ha látom, hogy fáradt, elé, köré, mellé teszem, amit kér és kérés nélkül is igyekszem figyelni arra, hogy mire van szüksége.
Az túlzás, hogy kiszolgál. Ha beteg vagyok, akkor körbeugrál természetesen, a két gyerkőcöt leköti, főz (mennyeien, néha hétvégente is a kezébe nyomom a fakanalat :)), takarít.
Papucsnak abszolút nem nevezném. Én nagyon heves magyar vagyok, a férjem viszont igazi svájci. Roppant finom, kimért, higgadt. Így, amikor ordítok valamiért (nem gyakran fordul elő), akkor megvárja, hogy befejezzem, és utána közli az ő álláspontját, ami szögegyenest az enyém ellentéte. Azonban, mindig övé az utolsó szó, és az esetek 95 százalékában neki is van igaza, ami marha idegesítő :D
De egyébként tényleg, egy rossz szavam nincs rá! Ha fodrászhoz, manikűröshöz, vagy csak beülök a barátnőkkel egy kávéra, első szóra elvállalja a gyerekeket, elmegy velük bevásárolni, ha úgy adódik.
Cserébe, ő is eljár a haverjaival sörözni, vagy éppen megnézni egy meccset. :)
Hétvégén gyakran együtt főzünk, mosogatunk, vagy amíg ő a gyerekekkel sétál, addig én porszívózok, vasalok, ilyesmi :)
"Ingyen kaptam, mégis kincset ér" :)
27/N
Engem nem szolgal ki, de nem is varom el. Otthon minden ram marad. A gyereket neha elviszi jatszoterre (hetente kb. 1-szer 2-3 orara). Nekem az a piheno meg akkor csinalom az olyan dolgokat, amire nincs idom a kicsi mellett. Amugy en itthon vagyok a kicsivel, szoval o dolgozik, en meg intezek minden mast. Csak akkor szokott velem jonni vasarolni a ferjem, ha szabadsagon van vagy kulon megkerem hetvegen (de ez ritkan van, ha olyat kell venni, amit en pl. nem tudnek - mondjuk megfelelo szoget a kepekhez stb.). Mindent probalok egyedul intezni, mert szukseges. De nekem igy is jo.
Pl. ha szereti a masszazst, azzal tudod viszonozni. En minden nap teljes masszazst adok a ferjemnek es az a legtobb napjanak a csucspontja, amit mindig var. Csak 1 tipp.
Időnként megteszi, hogy nagyon elkényeztet. Kávé az ágyba, vagy ha hamarabb ér haza a munkából mint én, rendet rak, vacsit főz, vagy egyszerűen virággal állít haza. Amúgy is elég házias, sokat segít a gyerekek körül is.
Hogy mivel hálálom meg? NAGYON SZERETEM akkor is, ha éppen Ő ejtőzik, és én ugrálok körülötte.
Sok-sok év és 4 gyerek után így tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!