Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket kiszolgál a férjetek?...

Titeket kiszolgál a férjetek? Ágyba hozza a reggelit, boltba megy mig ti otthon fekszetek, ebédet rendel vacsorát tálal? Ha igen hogy háláljátok meg?

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 11:08
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
96%
Ez lenne a normális. Ha egy nő ezt nem értékeli az egy hülye papucsnő.
2011. jan. 16. 13:01
 12/39 anonim ***** válasza:
10%

Az a papucs, aki nem értékeli, nem az, aki ágyba hordja a reggelit, ha a feleség csettint? :'D

Nem mindenkinek jönnek be az ilyen dolgok, épp ezért nem vagyunk egyformák. Annyi különbséggel, hogy az értelmesebbje nem hülyézi le a másikat, csak mert nincs vele egy meglátáson :)

2011. jan. 16. 13:03
 13/39 anonim ***** válasza:
70%

*Ki is röhögném egy ágyba reggelivel :D Férfit akarok nem papucsot.

Hát akkor szolgáld csak, életed végéig. Ha neked jó...

Minden esetre szerintem nem nevetséges, hogy nem tudsz elfogadni. Egy kapcsolathoz ez is hozzá tartozik, nem csak az adás. Szeresd magad kicsit jobban.

Ennek semmi köze a lábbelikhez.

2011. jan. 16. 13:07
 14/39 anonim ***** válasza:
9%

Miért, mondtam én, hogy én viszem neki ágyba a reggelit??? Istenments. Nekem nem tetszenek ezek a romantikus megnyilvánulások, mert szerintem ez inkább romantikus, mint kedves. A kávé az más, de nekem sem esik nehezemre megnyomni a kávéfőzőn 1 gombot.

Nyugi, nincsenek önértékelési problémáim, egyenlőek vagyunk, de nekem ez akkor sem jön be :)

2011. jan. 16. 13:08
 15/39 anonim ***** válasza:
50%
Nálunk ilyen nem fordul elő. Annyiban segít, hogy néha tisztába teszi a lányunkat.
2011. jan. 16. 13:32
 16/39 anonim ***** válasza:
66%
Ha nagyobb cuccot kell hazacipelni a bevásárlásból,vagy olyan helyen kell megvenni, ahová én nem jutok el busszal, akkor Ő veszi meg.Cserébe én főzök, mosok takarítok.
2011. jan. 16. 13:41
 17/39 anonim ***** válasza:
10%
Nálunk még sosem fordult elő ilyen (szerintem nem is fog), pedig néha jól esne. pl. amikor beteg vagyok
2011. jan. 16. 13:45
 18/39 anonim ***** válasza:
A férjem mindig elszalad a boltba helyettem, ha kell valami az ebédhez, vagy a süteményhez, ami épp nincs itthon. Reggelit nem kell hoznia, csak kávét, mert nem szoktunk reggelizni, de azt se igénylem. Az pedig alap, hogy főzök, és imádok is főzni, ha csak nem vagyok halálos beteg, vagy nem voltam éjszakás. Nem szoktam egyedül fekledezni se, mi együtt szoktunk pihenni. Ha pedig a fent említettek közül bármelyik fenn áll, akkor főz a férjem. Miért rendelne kaját?!
2011. jan. 16. 16:29
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem szerintem azt sem tudja, hol a bolt:)
2011. jan. 16. 17:40
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

reggelit együtt csinálunk mindig,mososgatni is együtt

Vacsit csinál ha én később érek haza,ha együtt jövünk,akkor együtt csinálunk vacsit (ha nem vagyok jól levest főz,ágyba hozza,de szerencsére ez ritka)

boltba elmegy bármikor,de csak ha pontosan megmondom hogy miből mennyi kell,magától semmit (bár igy legalább csak én veszek felesleges dolgokat:D)

Sőt,takaritani is segit bármikor.

hogy hálálom meg? ahogy ő elkényeztet engem,én is őt...

2011. jan. 17. 07:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!