Titeket kiszolgál a férjetek? Ágyba hozza a reggelit, boltba megy mig ti otthon fekszetek, ebédet rendel vacsorát tálal? Ha igen hogy háláljátok meg?
Az a papucs, aki nem értékeli, nem az, aki ágyba hordja a reggelit, ha a feleség csettint? :'D
Nem mindenkinek jönnek be az ilyen dolgok, épp ezért nem vagyunk egyformák. Annyi különbséggel, hogy az értelmesebbje nem hülyézi le a másikat, csak mert nincs vele egy meglátáson :)
*Ki is röhögném egy ágyba reggelivel :D Férfit akarok nem papucsot.
Hát akkor szolgáld csak, életed végéig. Ha neked jó...
Minden esetre szerintem nem nevetséges, hogy nem tudsz elfogadni. Egy kapcsolathoz ez is hozzá tartozik, nem csak az adás. Szeresd magad kicsit jobban.
Ennek semmi köze a lábbelikhez.
Miért, mondtam én, hogy én viszem neki ágyba a reggelit??? Istenments. Nekem nem tetszenek ezek a romantikus megnyilvánulások, mert szerintem ez inkább romantikus, mint kedves. A kávé az más, de nekem sem esik nehezemre megnyomni a kávéfőzőn 1 gombot.
Nyugi, nincsenek önértékelési problémáim, egyenlőek vagyunk, de nekem ez akkor sem jön be :)
reggelit együtt csinálunk mindig,mososgatni is együtt
Vacsit csinál ha én később érek haza,ha együtt jövünk,akkor együtt csinálunk vacsit (ha nem vagyok jól levest főz,ágyba hozza,de szerencsére ez ritka)
boltba elmegy bármikor,de csak ha pontosan megmondom hogy miből mennyi kell,magától semmit (bár igy legalább csak én veszek felesleges dolgokat:D)
Sőt,takaritani is segit bármikor.
hogy hálálom meg? ahogy ő elkényeztet engem,én is őt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!