Titeket kiszolgál a férjetek? Ágyba hozza a reggelit, boltba megy mig ti otthon fekszetek, ebédet rendel vacsorát tálal? Ha igen hogy háláljátok meg?
Mit "kedveskedés", az szerintem ALAP, hogy ha a másik döglődik, elérakok valami kaját... Akár nő vagyok, akár férfi. Áhhh nekem ez nem fér a fejembe, milyen emberek vannak. Hallottam sok ilyet. Beteg a feleség, de még akkor is ő főz stb.
14.49
Az én párom nem az az "ágyba a reggelit" típus,még ha beteg vagyok is én főzök... De nálunk komolyan be van osztva az itthoni meló: én itthon vagyok gyed-en,és ha itthon vagyok,nincs is más dolgom,csak :mosni(sima forgótárcsással) heti 1-2 alkalommal, főzni-természetesen minden nap, takarítani szükség szerint-általában naponta- meg a gyerkőcökre figyelni,foglalkozni velük. Fával fűtünk,ezt Ő intézi: vágja,hozza, még be is készíti a kandallót és a bojlert. Nagyon ritka,ha nekem kell fát vágni,behozni... Tüzelni felváltva szoktunk,de nagyobb részben én,mert hát mégis csak én vagyok bent. Ő dolgozik amikor tud (vállalkozó aktívan csődben). Kint amit kell (állatok és udvar) megcsinálja. Ilyen formán nem várom el Tőle,hogy akár csak 1x ágyba hozzon nekem reggelit. Sokat tesz azért,hogy a gyerekekkel semmibe ne szenvedjünk hiányt (sajnos nem sok sikerrel,de erről nem Ő tehet). ...
Persze este ha megkérem,hogy most Ő vegye ki a lányokat a kádból, akkor kiveszi. Boltba felváltva járunk,nagy bevásárolni (havi 1x) együtt.
Egyenlőség ide egyenlőség oda, Neki nehezebb dolga van odakint,mint nekem idebent. Így nem fogom elvárni,hogy akár 1x is helyettem csináljon meg valamit. -jól esne,de neki épp elég dolga van
Ha én is dolgoznék,akkor elvárnám,hogy besegítsen idebent,de amíg nem megyek vissza dolgozni,addig nem várok el semmit.
És hogy hozzá tegyem,mert most biztos valami nem igazat gondoltok; apróságokkal képes kimutatni,hogy szeret! pl. amikor valamit mondok,hogy ennék,akkor ha módjában áll,hozza :D
A VILÁG LEGSZUPIBB CSÁVÓJA AZ ÉN CSÁVÓM :D
Nem irígykedni ám !!! :D
Sajnos az én férjem sem csinál ilyesmit. Néha megmossa a gyerkőc haját és este ő is olvas neki.
Ha esetleg csinál magának valamit, megkérdezi, hogy kérek-e én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!