Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket kiszolgál a férjetek?...

Titeket kiszolgál a férjetek? Ágyba hozza a reggelit, boltba megy mig ti otthon fekszetek, ebédet rendel vacsorát tálal? Ha igen hogy háláljátok meg?

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 11:08
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a gesztusok mély szeretetről árulkodnak, de ne hidd, hogy ez már mindíg így marad, hacsak, és itt a lényeg: Egy családban munkamegosztásnak kell lennie. Az életben annyi minden más is van még, amit meg kell tenni, vagy amitől szép és boldog lehet az együttélés. Ezt a kényeztetést valószínűleg meg is érdemled már eleve, de akkor ő is érdemel sok figyelmet, szeretetet, gondoskodást. A család életében van sok elkötelezettség, fizetnivaló, amiket te tarthatsz számon, de lehet érdekes programokat kitalálni, utánanézni, vagy egyszerűen csak szeretni, és elfogadni. Őszintén szólva ennek magától kéne jönnie, mert a mesterkélt dolgokat megérzi a párod. Add magad, légy színes, kedves, figyelmes, érj el sikereket a munkádban, az ügyek intézésében, ezer dolog lehet, amitől azt érezheti a férjed, hogy nem érdemtelenül szeret téged.
2011. jan. 20. 14:09
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Elképesztő azért, hogy van akinek még betegen se kedveskedik a férje. De biztos nagyon jó a hagyományos otthoni munkamegosztás, ugye? Én az egyenlőség híve vagyok, mindent közösen csinálni, és KÖLCSÖNÖSEN kedveskedni egymásnak. És miért maradna el a "hála", sok bújás, puszi, kényeztetés, masszír, egyebek - ki ne olvadna el egy olyan FÉRFITÓL, aki nem azzal határozza meg a férfiasságát, hogy cselédnek nézi a nőt?
2011. jan. 20. 14:49
 23/39 anonim ***** válasza:

Mit "kedveskedés", az szerintem ALAP, hogy ha a másik döglődik, elérakok valami kaját... Akár nő vagyok, akár férfi. Áhhh nekem ez nem fér a fejembe, milyen emberek vannak. Hallottam sok ilyet. Beteg a feleség, de még akkor is ő főz stb.

14.49

2011. jan. 20. 14:50
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Irigylem azokat a nőket akik észre veszik azt,ha a férjük segít otthon.Nálunk ezt a feleségem nem vette észre soha.
2011. jan. 20. 15:19
 25/39 anonim ***** válasza:
44%

Az én párom nem az az "ágyba a reggelit" típus,még ha beteg vagyok is én főzök... De nálunk komolyan be van osztva az itthoni meló: én itthon vagyok gyed-en,és ha itthon vagyok,nincs is más dolgom,csak :mosni(sima forgótárcsással) heti 1-2 alkalommal, főzni-természetesen minden nap, takarítani szükség szerint-általában naponta- meg a gyerkőcökre figyelni,foglalkozni velük. Fával fűtünk,ezt Ő intézi: vágja,hozza, még be is készíti a kandallót és a bojlert. Nagyon ritka,ha nekem kell fát vágni,behozni... Tüzelni felváltva szoktunk,de nagyobb részben én,mert hát mégis csak én vagyok bent. Ő dolgozik amikor tud (vállalkozó aktívan csődben). Kint amit kell (állatok és udvar) megcsinálja. Ilyen formán nem várom el Tőle,hogy akár csak 1x ágyba hozzon nekem reggelit. Sokat tesz azért,hogy a gyerekekkel semmibe ne szenvedjünk hiányt (sajnos nem sok sikerrel,de erről nem Ő tehet). ...

Persze este ha megkérem,hogy most Ő vegye ki a lányokat a kádból, akkor kiveszi. Boltba felváltva járunk,nagy bevásárolni (havi 1x) együtt.

Egyenlőség ide egyenlőség oda, Neki nehezebb dolga van odakint,mint nekem idebent. Így nem fogom elvárni,hogy akár 1x is helyettem csináljon meg valamit. -jól esne,de neki épp elég dolga van

Ha én is dolgoznék,akkor elvárnám,hogy besegítsen idebent,de amíg nem megyek vissza dolgozni,addig nem várok el semmit.

És hogy hozzá tegyem,mert most biztos valami nem igazat gondoltok; apróságokkal képes kimutatni,hogy szeret! pl. amikor valamit mondok,hogy ennék,akkor ha módjában áll,hozza :D

A VILÁG LEGSZUPIBB CSÁVÓJA AZ ÉN CSÁVÓM :D

Nem irígykedni ám !!! :D

2011. jan. 20. 16:50
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon tudom dijazni azokat a nőket,akik önzetlenül értékeli férjük figyelmességét.Én is abszolut segitő férfi vagyok, de az a baj, hogy a segitség minősége nem az ő elvárása szerint történik.Ezért sokszor mondom neki, hogy nem várok érte semmit, de nem tudok ugy otthon lenni, hogy ő több felé kénytelen szakadni.Nem várok érte hálát de rosszul esik.
2011. jan. 20. 18:53
 27/39 anonim ***** válasza:
Gyerekek, akkor ez a sok kiszolgálós nő valójában tutyimutyi papucs:-/
2011. jan. 20. 19:22
 28/39 anonim ***** válasza:

Sajnos az én férjem sem csinál ilyesmit. Néha megmossa a gyerkőc haját és este ő is olvas neki.

Ha esetleg csinál magának valamit, megkérdezi, hogy kérek-e én is.

2011. jan. 20. 19:53
 29/39 anonim ***** válasza:
Behozza nekem a kakaót.
2011. jan. 20. 20:18
 30/39 anonim ***** válasza:
az is valami,ha néha megmossa a gyerkőcök haját! az enyém még akkor se vállalta be,amikor én kórházban voltam a kishugival-nyár közepén.
2011. jan. 20. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!