Szülők! Gyerekek! (? )
Figyelt kérdés
Mikor szoktak a kamasz 12-15 éves korú gyerekek lefeküdni aludni? (iskola időbe) (szünetbe) (hétvégén)??2011. jan. 14. 22:25
21/26 anonim válasza:
Igaz, most 17(/L) vagyok, de emlékszem, mi volt pár éve. Általánosban hétköznap úgy emlékszem 10-kor kellett volna elmennem hivatalosan aludni, de mindig húztam ahogy csak tudtam, szóval sokszor volt 11-12 is belőle. Ez a mai napig így van, 11-kor kéne feküdnöm, rám is szoktak szólni, hogy feküdni kéne, de nem veszik túl komolyan, csak néha ha rossz kedvük van esetleg. Hétvégén mindig el voltam engedve mehettem a barátaimmal, akkor jöttem haza mikor akartam, csak az volt megszabva, hogy "ne túl későn". Régebben mindig itthon voltam ilyen éjfél-1-2 fele, 15 évesen azért már nem. Volt, hogy hajnalban értem haza, de abból se csináltak gondot. Vasárnap nálunk is szintén a hétköznapi szabályok voltak érvényben.
22/26 anonim válasza:
Én most vagyok 16 éves, és hát, akkor fekszem, amikor sikerül. Ha dolgozom is aznap akkor csak éjfélre érek haza, és 2-3 körül fekszem, ha csak suli van, akkor igyekszem 11 körül, de van hogy az ágyban forgolódok reggel 4-5ig akár. :)
23/26 anonim válasza:
suliidőben 22-23 fele... ez csak olyan átlag, mert ha van valami film amit megakarok nézni akkor végignézem. persze nem a hajnalig tartóakat. szóval kb. fél 11kor.
hétvégéken ugyanez van.
15/L
24/26 anonim válasza:
10 és fél 11 között szoktam általában lefeküdni, hétvégén 11 körül, szünetben van, hogy csak éfélkor.
16/L
25/26 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2011. jan. 15. 15:22
26/26 anonim válasza:
szünetbe amikor akarnak
suliidőbe 11kor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!