Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Gyerekek! (? )

Szülők! Gyerekek! (? )

Figyelt kérdés
Mikor szoktak a kamasz 12-15 éves korú gyerekek lefeküdni aludni? (iskola időbe) (szünetbe) (hétvégén)??
2011. jan. 14. 22:25
1 2 3
 11/26 Tinker Bell ***** válasza:
100%
Ja, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy most vagyok 21 éves, tehát ez nem most volt amit leírtam. Öcsém 14 éves. Nála már nem lehet beszabályozni. Tudom! Nevelés kérdése, de ez így jött össze! Ezek a mai fiatalok! Közöltem vele, hogy ha hétvégén a rendőrök hozzák haza részegen (és JOGOSAN!), akkor teszek arról, hogy 18 éves koráig csak az iskola és a házunk közti utat ismerje!
2011. jan. 14. 22:35
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Én iskolaidőben, hétköznapokon 22.00 vagy 23.00-kor fekszem le, magamtól. Nem jön oda anya, hogy "Mars aludni!"

Hétvégén és szünetekben addig maradok, ameddig szeretnék anya nem szól bele. Viszont és max. hajnali 3-kor le szoktam feküdni magamtól.

Én azt tanácsolom, hogy ha felnőtt vagy, akkor hagyd a gyerekeidre, hogy mikor. Először olyan "húdemenőnek" fogják magukat gondolni, de az első fáradt iskolanap után rájönnek, hogy nem is olyan tuti ez. Nálam anya sosem szólt bele és én is megtapasztaltam, hogy nem olyan élmény kialvatlannak lenni, mint azt először gondoljuk. Nekem sokkal fontosabb az, hogy kipihent legyek, minthogy menőnek tartsanak azért, mert hajnalig netezek.

14/L

2011. jan. 14. 22:35
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
én 17éves vagyok...de hétfőtől csütörtökig 10nél tovább nem tudok fent maradni,,igaz én reggel 6kor kelek..hétvégén akár 2ig fent vagyok,de hét közben nem bírok.amúgy nincs korlát.
2011. jan. 14. 22:39
 14/26 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok!! :) Én jóban rosszban után szoktam lefeküdni Pének szombaton kívül. Ilyenkor kihasználom hogy 23 óráig is fenn lehetek de inkább tovább
2011. jan. 14. 22:42
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
én ennyi idősen kb. fél 1-2ig fent voltam, nem bírtam aludni...mostmár fél4-ekig is fentvok, éjjeli bagoly típus vok 20/L
2011. jan. 14. 22:45
 16/26 anonim ***** válasza:

Suliidőben 10-11-kor (fél7kor kelek) szünetben-hétvégén amíg nem vagyok hullafáradt. de legkésőbb éjfél-egy körül lefekszem, és másnap alszom 10ig. :D

15/F

2011. jan. 14. 22:52
 17/26 anonim válasza:

Suliidőben : 22-23 között ( inkább 22)

Szünetekben: max.6ig fentvagyok

Péntek-szombat: 3-4ig

Vasárnap: suliidőben :)

13/L

2011. jan. 14. 23:06
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Párom, húga 13 éves és iskola időben a Barátok közt után megy aludni. :) Szerintem ez egy jó időpont, másnap reggel frissen ébred.

Amúgy hétvégén kb. 1- 1,5 órával maradhat fenn tovább.

2011. jan. 14. 23:13
 19/26 anonim ***** válasza:

Én kollégista voltam, 10kor villanyoltás volt. Mondjuk nem bántam, mert fél hatkor keltem reggelente.

Hétvégén viszont általában 1-2ig fenn voltam, lévén hogy csak olyankor tudtam a családommal lenni.

2011. jan. 14. 23:50
 20/26 anonim ***** válasza:
uhh ez nagyon változó.16 éves vagyok de már tavaly óta nem tudok aludni tavaly egész évben 2-3 körül feküdtem suli időben,hétvégén volt mikor végig virrasztottam de általában 4-5 körül feküdtem.Jelenleg is így alszok csak most délután is alszok hogy bepótoljam az éjszakai kiesést.Mondjuk ez olyan hogyha takarodót szabnának,szabtak volna,az sem segítene mivel akkor max. 2-3-ig forgolódnék.Így viszont olvashatok,tanulhatok addig is amíg nem leszek álmos.
2011. jan. 15. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!