Szülők! Gyerekek! (? )
Én iskolaidőben, hétköznapokon 22.00 vagy 23.00-kor fekszem le, magamtól. Nem jön oda anya, hogy "Mars aludni!"
Hétvégén és szünetekben addig maradok, ameddig szeretnék anya nem szól bele. Viszont és max. hajnali 3-kor le szoktam feküdni magamtól.
Én azt tanácsolom, hogy ha felnőtt vagy, akkor hagyd a gyerekeidre, hogy mikor. Először olyan "húdemenőnek" fogják magukat gondolni, de az első fáradt iskolanap után rájönnek, hogy nem is olyan tuti ez. Nálam anya sosem szólt bele és én is megtapasztaltam, hogy nem olyan élmény kialvatlannak lenni, mint azt először gondoljuk. Nekem sokkal fontosabb az, hogy kipihent legyek, minthogy menőnek tartsanak azért, mert hajnalig netezek.
14/L
Suliidőben 10-11-kor (fél7kor kelek) szünetben-hétvégén amíg nem vagyok hullafáradt. de legkésőbb éjfél-egy körül lefekszem, és másnap alszom 10ig. :D
15/F
Suliidőben : 22-23 között ( inkább 22)
Szünetekben: max.6ig fentvagyok
Péntek-szombat: 3-4ig
Vasárnap: suliidőben :)
13/L
Párom, húga 13 éves és iskola időben a Barátok közt után megy aludni. :) Szerintem ez egy jó időpont, másnap reggel frissen ébred.
Amúgy hétvégén kb. 1- 1,5 órával maradhat fenn tovább.
Én kollégista voltam, 10kor villanyoltás volt. Mondjuk nem bántam, mert fél hatkor keltem reggelente.
Hétvégén viszont általában 1-2ig fenn voltam, lévén hogy csak olyankor tudtam a családommal lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!