Nálat ok mennyi veszekedés szokott lenni szülők-gyerekek között? Gyakran veszekedt ek?
Mert nálunk minden nap, van amikor többször. És már nagyon elegem van belőle, hogy mindig találnak valamit, amibe belekötnek, és semmi se jó úgy, ahogy csinálom -.-
17/F
Ez ismerős...:)Nálunk is gyakran van veszekedés,szülő-szülő,szülő-gyerek és gyerek-gyerek között:D
De szerintem nincs olyan család,ahol nem lenne naponta legalább egy veszekedés:)
14/L
3 gyerekem van, mindegyik egyetemista és nem szoktunk veszekedni. Amikor gimnazisták voltak, voltak időszakok amikor valamelyikkel akár havi 1 veszekedés volt.
A férjemmel nem is tudom mikor veszekedtünk, talán évekkel ezelőtt.
Vita szokott lenni,de az normális keretek közt, az ember elmondja az érveit, ha a másikat nem győztem meg,akkor annyi, lehet más a véleményünk.
Nem tudom másképp elképzelni, se aférjem,seaz én családomban nemszokás veszekedni. Ha tiszteletben tartom a másikat a veszekedésnek semmi értelme.
engem follyton csesztetnek,hogy nem segítek semmit,meg hogy kupivan,és hogy lefogják kódoltatni a gépet :P...
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!