Szülők! Gyerekek! (? )
Én iskola időben 21-22 körül, aztán 1-1.5 óra TV...hát nem valami egészséges :D
Szünetben 23-24 között
Hétvégén mikor hogy sikerül... vasárnap 21 körül :))
F/13.
Iskola időben 10-kor fekszem le, és van amikor 5-kor, vagy 6-kor kelek. Előfordult valamelyik nap, hogy magamtól 4kor keltem. Hát most szerdától beteg vagyok, ezért csak a hétvégét meg szünetet írom.
Mivel anyukám engedékeny, ezért megengedi hogy fent legyek, szünetbe olyan reggel 6-7-ig vagyok fenn, péntek éjszaka-szombat hajnalban meg legkésőbb 3-ig, szombat éjszaka-vasárnap hajnalban meg 1-2-ig :)
12L
Ez nagyon változó!
Én amikor általános iskolában felsős voltam, akkor 9ig fent lehettem. Középiskolában már nem foglalkoztak vele a szüleim, hogy meddig vagyok fent, csak otthon legyek. Egy ideig buli volt 11-éjfélig fent lenni, csak aztán rájöttem, hogy nem olyan vicces másnap felkelni. A hétvége mindig úgy volt, hogy addig maradhattam fent, amíg akartam, ez vonatkozott a péntekre és szombatra, vasárnap már visszaállt a hétköznapi lefekvési idő.
Iskola időben : 22 után
Szünetben : Akár fél 2 is lehet belőle, mert szinte csak ilyenkor találkozok a tesómmal
Hétvégén : Szombaton : Soká, éjfél fele.
Vasárnap : Úgy mint iskola időben.
14/L
én 10kor feküdtem amíg általánosba jártam
de amióta gimibe járok azóta rászoktam a 7-8 órai lefekvésre.
Én általában 23.00-kor fekszem le hétköznap (suli időben)(nem azért mert addig gépezek,hanem azért mert addigra ér haza anyám és addig a húgomra vigyázok). Hétvégén/suli szünetben akármeddig ha másnap nincs programom.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!