Mi volt a legcikibb dolog, amit a párod előtt csináltál?
Hát, nem tudom melyikünknek volt kínosabb. Nyaralni utaztunk, előtte anyám pont itt volt látogatóba és ragaszkodott hozzá, hogy az előre összeállított gyógyszercsomagot is vigyük magunkkal. Hátha elkapunk valamit, drága külföldön a gyógyszer, stb.
Elkezdte mutogatni, hogy mi mire való, én meg kissé idegesen hárítottam, hogy ismerem a gyógyszereket, tudom melyik micsoda.
Kimentünk, páromat (és a társaság néhány tagját) elkapta egy f...ós vírus. Előkotortam a gyógyszereket és adtam neki hasfogót. Nem akart hatni. Egyre többet adtam neki, hogy csak hatni fog.
Kint ültünk a teraszon, néztük a tengert, ő egy szál alsóban, én félig rajta fekve heverésztem. Egyszercsak lesöpört magáról, felpattant és elsprintelt a kb 3 méterre levő fürdőbe. Sokáig volt benn, utána matatott valamit a szobában, majd visszajött, leült.
- Ööö...eddig is ez az alsó volt rajtad?
- Nem akarok róla beszélni...
Utólag derült ki, hogy amire én hasfogóként emlékeztem, az hashajtó volt...
Szegény a 3 méteres sprint alatt is balesetes lett :)
Nem emlékszem ilyenkre, komolyan. :) Valahogy nekünk egymás között semmi nem ciki. :)
Én igyekszem illendően viselkedni, de állandóan beégetem magam mindenhol. Viszont őelőtte akármit megtehetek.
A konyhába hülyéskedtünk,csikizett,mondtam,hogy ne,mert bepisilek.A csikizést abbahagyta,de felkapott a vállára,eközbena hasam sikeresen megnyomta a válla én meg bepukiztam:DDDDD
Nagyon gáz volt,pont a feje mellé:DDDD
Még most is pirulok.
Ez az egyetlen alkalom vvolt amikor előtte pukiztam.
Ő úgy csinált,mintha nem vette volna észre,de mindketten tudtuk mi történt.Azóta sokszor felhozza:D
Van pár példa :)
Mikor megismerkedtünk, életemben először (és utoljára) berúgtam, de nagyon. Az előtt csak mértékkel ittam. Összehánytam a haverja egész lakását, ki kellett dobni miattam egy csomó cuccot.
Ő fogta magát, és kifizette helyettem a kárt :)
Másik iskolában történt, örültem hogy végre találkoztunk, és siettem felé a tömött folyosón. Az új cipőm volt rajtam, és elég szépen csúszott. Beleléptem egy kis tócsaszerűségbe, és szó szerint térden állva a lába elé csúsztam, de legalább 3 méteres fékcsíkot húztam magam után :D
Senki sem bírt röhögni, mindenkinek tátva maradt a szája, még a páromnak is :P 20/L
punipukiztam az arcàra... :D
de ezen is inkàbb nevetni szoktam xD
nem tudok olyat tenni elötte ami miatt beégnék..ö sem
Első randi,első csók...vagyis éppen megtörtént volna,amikor nem bírtam tovább és elrohantam a legközelebbi bokorba pisilni.
A másik kínos dolog (szintén vele,szintén pisi :D): 1-2 hónapja voltunk együtt,nála aludtam,elment dolgozni,én aludtam tovább.Persze azt álmodtam,hogy wc-n vagyok és rohadtul kell pisilni...mire felébredtem késő volt :D
De azóta is megvagyunk.:)
16 évesen egy randin:réten piknik,allergiás vagyok sokmindenre,ettünk,és épp megakart volna csókolni,és én arcon tüsszentettem,persze ami a számban volt falat pempő,az is az arcán landolt,ultra gáz volt.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!