Mit csináljak h ne veszekedjünk állaldoan a párommal?
az a helyzet h bármit csinálunk, v mondunk akk állandoan vitába torkollik:S nagyon szetejük egymást, de ez a vitás állapot kiborit. mit tegyek h ne vizázzunk? a ráhagyás nem okés,mert akk az a baj:S
annyira szomoru vagyok emiatt! olyan jo lenne ha ismét nyugi lenne.
am kb 3-4honapja kezdődött:'(
köszi a segitséget!
Ha nem érzed magad jól egy kapcsolatban, akkor miért szenvedsz benne? Vállad fel az érzéseid és gondolkozz el mi lenne a jobb. Nagyon sokan csak úgy "vannak" egymás mellett. Ajánlok egy könyvet, amit olvasgass: Jaffa Kiadó gondozásában jelent meg 2008-ban A párkapcsolatok iskolája címmel. A párommal mi is sokat veszekedtünk, majd egy alkalommal egy komoly betegséget követően elhagytam. Szükségem volt erre. Csak egyedül, azért, hogy önmagammal is békét kössek. Megvettem ezt a könyvet, hogy rájöjjek hol volt a hiba, majd megvette Ő is. Elolvastuk mindketten.
Majd egy napon találkoztunk újból és azóta is együtt vagyunk és a veszekedések elmaradtak. Azt hiszem megértettük egymást.
hát igen nem a szakitás lenne a cél!
de mondtam neki h mi hiányzik a kapcsolatunkból, és h kicsit romantikusabb kapcsoltatot szeretnék, erre ő csak ennyit mondott: én is akarok dolgokat! mondom mit? hát h végre elmenjünk egy nagyon jö buliba(mostanában nem voltunk, és már nekem is hiányzik) mondom csak ennyi? erre ő: hát most csak ennyi jut az eszembe...
erre mit lépjek mégis? ugysem fog venni virágot, v vacsizni vinni... :'(
"Nagyon jó buliba?" :S
Marha jó..a kapcsolatotok mitől lesz jobb ha elmentek egy nagyon jó buliba???!!!Menjetek el külön-külön..hátha mindketten feltöltődtök.De nehogy már csak ez legyen a baj egy kapcsolatban!
Próbáld meg meglepni egy gyertyafényes vacsival..hátha később ő ugyanezt fogja viszonozni, vagy csak süsd meg neki a kedvenc sütijét...
Esetleg az is probléma lehet: a suli-stressz, nagy a nyomás mindkettőtökön és ezért is lehet a vita.Vagy menjetek el kirándulni, kikapcsolódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!