Mit csináljak, hogy a párommal ne veszekedjünk folyton a pénzen?
Hát hívd a Providentet! :D
komolyra fordítva: kérjetek pár használtat a szüleitektől. Biztos van nekik fölösleges, régi, akármi.
Meg 100 forintos boltban egy ezresből annyi mindent kapsz, hogy ihaj. Egy ezrest pedig lazán meg lehet spórolni 1 havi kaján...
Férjed nem érti? Vacsoránál borogass össze minden hozzávalót a fazékba, gyújts alá, és hirtelen hívasd fel vkivel magadat, hogy úristen [mittoménmivan], de egy órára el kell menned vkihez.
Aztán bízd rá, kavargassa meg 5 percenként - a tenyerével... :)
Keressetek több pénzt,akor nem lesz veszekedés.
(bár ez itt,ebben az országban nem megvalósitható)
Ha tudtok, menjetek ki kulfoldre dolgozni, elni. Mert igy hosszu tavon elni, hogy csak a szamlakra es az etelre lesz eleg a penzetek, eleg idegolo. Mindig veszekedni fogtok, hiszen nem lesz semmi pluszra penzetek. Igy nem lehet elni, tervezni((((.
Ha nincs csaladotok meg, akkor pakoljatok, probaljatok meg kulfoldon, hidd el ott meg lehet jol elni!
Szia!
Ismerős a helyzet, mi is nemrég költöztünk, másfél hónapja... :-)
A szüleim telkéről lett felhozva egy-két dolog. Amim volt: 2 fazék, 1 lábas, 2 fakanál, 1 merőkanál, 2 kanál, villa, kés... pár műanyag kisebb-nagyobb tál, 1 krumplipucoló, 1 sodrófa, 2 mély, 3 lapos tányér és 3 részes mérőpohárkészlet és pár pohár. Ha főztem valamit, közben 2-3x kellett mosogatnom. Ja és volt pár jénaim, azokat még akkor vettem, mikor a Vasedényben voltak a nagy akciók.
100 Forintosban és a Tecsóban vettem pár dolgot, szűrőt, kicsit-nagyot, pár műanyag nagy tálat és egyéb pár százforintos dolgot.
Még most sincs tepsim, anyuékhoz jártam át pogit sütni :-) Se edényszárító semmi... Minden hónapban vettünk egy-két dolgot, és főleg karácsonyra meg névnapomra kaptam pár dolgot, ami a háztartásba kell (nem csak a konyhába)
Szóval elég egy fazék, lábas, aztán minden hónapban újabb és újabb dolog. Tapasztalat! Ha ebéd után nem mosogattam el, nem tudtunk még egyszer enni, mivel nem volt annyi!
És ne ilyenen vitatkozzatok, ha megértitek a pénzügyekben amúgy egymást - mi sajna nem! :-(
Olyan ételeket kell főzni, amihez nem kell külön tálakba ezt meg azt keverni...
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!