Mit csináljak h ne veszekedjünk állaldoan a párommal?
az a helyzet h bármit csinálunk, v mondunk akk állandoan vitába torkollik:S nagyon szetejük egymást, de ez a vitás állapot kiborit. mit tegyek h ne vizázzunk? a ráhagyás nem okés,mert akk az a baj:S
annyira szomoru vagyok emiatt! olyan jo lenne ha ismét nyugi lenne.
am kb 3-4honapja kezdődött:'(
köszi a segitséget!
Tudod én már 7 éve vagyok házas és amit megtanultam, az a tisztelet a másik cselekedetei és érzései iránt. Ha önző vagy, akkor csak a saját érdekedet nézed és rögtön kirobbn a vita. Hagyd rá a dolgokat és nézd más oldalról. Lehet hogy ezt.meg azt nem úgy csinálja, ahogy te akarod, de milyen jó, amikor bevásárol neked, meg vacsorát készít..:-)
26N
csak tudod az a cink h nálunk nincs ilyen, h bevásárol, meg vacsit csinál:'(
sajna nem kapok töle semmi meglepit, v egy rozsát v egy vacsit egy étteremben semmit...:'(
pippancs??? az mit jelent? rázzam le?:$
am meg az sem jo,mert akk csak a harag marad!
A pippantsd az az, hogy orálisan... szóval tegyél neki jót... Nem én javasoltam, csak lefordítottam.
De hasonló kérdés volt minap:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Az, h pippantsd le, azt jelenti, h orálisan kényeztesd. Bár szerintem ez nem éppen a jó megoldás :D
Az én párom sem egyszerű eset, pl gyakran van olyan, h úgy jön haza, h dúl- fúl valami miatt, vagy csak egyszerűen nyűgös, hisztis, és olyankor semmi nem jó neki. Ilyenkor az a megoldás, h nem figyelek rá, nem szólok hozzá, mert tudom, h azzal mégjobban szítanám a tüzet, és tuti, h veszekedés lenne a vége. Egy idő után kidühöngi magát, és érdekes, lehet vele beszélni normálisan arról is, ami miatt dühös volt esetleg.
Viszont ha neked hiányzik vmi a kapcsolatból (pl. a meglepi, a rózsa, stb), akkor azt egy nyugodt pillanatban, normális hangnemben érdemes lenne megemlítened neki. Hiszen ő sem gondolatolvasó, lehet, h nem is tudja, h te ilyenekre vágynál. Ha nem beszélitek meg, h mi hiányzik, hogyan lenne jobb mindkettőtöknek, annak előbb- utóbb az lesz a vége, h csak a hibákat, a hiányzó dolgokat látjátok, és végül szakítotok. És gondolom nem ez lenne a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!