Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is összeszorul a szíve...

Másnak is összeszorul a szíve amikor a 40-50 körüli emberek ilyen szakadt kocsiban vannak?

Figyelt kérdés
Valószínűleg 20-25 évet már ledolgozott becsületesen, mégis csak egy régi 300 ezres Swiftje, Opel Astrája, Golfja vagy Skodája van. Tök rossz nézni... :(
2011. jan. 12. 15:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%
Nekem inkább attól szokott összeszorulni a gyomrom, amikor a sok új, luxus Merci, BMW, LEXUS tulajáról kiderül, hogy rég BÁR listás és tele van adótartozással...
2011. jan. 12. 16:11
 12/22 anonim ***** válasza:
Én 40 évesen egy 17 éves Suzukival járok, de ha ez lenne a legnagyobb problémám az életemben, boldog ember lennék. Az autónak abszolút nincs jelentősége. Ennél sokkal nagyobb gondjaim vannak, sajnos.
2011. jan. 12. 16:19
 13/22 anonim ***** válasza:
9%

"Az én apám 70 éves, és egy lepukkadt wartburggal jár.

A bankszámláján meg 9(!) számjegyű összeg alszik."

Ejj de jól él itt valaki. Nyugodtan szétoszthatja a szegények között...

2011. jan. 12. 16:36
 14/22 anonim válasza:
0%

Én 19 évesen egy 1200-es Lada-val járok,kizárólag sötétben mert ciki.

Nem "mindennapi" kocsinak vettem,konkrétan csak akkor használom amikor van egy kis hó..mert ugye hátsókerekes és lehet vele ökörködni,de tavasszal el fogom adni mert nincs rá szükségem.De most már átérzem én is valamilyen szinten hogy milyen lehet egy ilyen ronccsal járni,mert erre már nincs jobb szó ez tényleg egy RONCS.Főleg a családi VW után.

2011. jan. 12. 16:42
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
A barátom 35éves, és egy 120as skodával jár. Csak simán használja, és imádja. A fenntartási költsége filléres és elviszi mindenhová, ahová kell. Minek vegyen százezrekért egy lepukkadt Suzukit, mikor annak az árából a Skodával többször bejárhatja az országot.
2011. jan. 12. 16:45
 16/22 anonim ***** válasza:
A mi falunkban meg egy csomó 40-50-60 körüli ember van, akiknek egyáltalán nincs semmilyen kocsija, mert nem telik rá. Boldogok lennének egy Trabanttal is, nemhogy azokkal amiket felsoroltál.
2011. jan. 12. 18:28
 17/22 anonim ***** válasza:

Azok legalább hitelmentesek.

Ha rendben tartod az autódat, bármeddig elüzemel.

Nálunk is van egy öreg fater, egy fehér Ladája van, de gyönyörű rendben van a kocsi, fater minden nap vikszolja, szerelgeti. Megy is a kocsi rendesen.

2011. jan. 12. 20:50
 18/22 anonim ***** válasza:
78%

Nekem 12éves Daewoom van. Olcsó, az igényeimnek tökéltessen megfelel. Ami a legfontosabb, hogy ki van fizetve, azaz nem hitelből van.

Családi autónak használjuk és nem a menőzés a lényeg 40év felett.

2011. jan. 12. 21:32
 19/22 anonim ***** válasza:

"Az én apám 70 éves, és egy lepukkadt wartburggal jár.

A bankszámláján meg 9(!) számjegyű összeg alszik."

Ejj de jól él itt valaki. Nyugodtan szétoszthatja a szegények között..."

Már én is mondtam neki, de nekem sem adott soha egy büdös vasat sem:)

Szerintem ezért van annyi pénze.

2011. jan. 12. 22:02
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert az mitől jobb, hogy fizeted az Audid 80 E ft-s törlesztőjét ?Akkor inkább a szakadt lada.
2011. jan. 12. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!