Melyik a nagyobb válóok, bűn? Ha az egyik megcsal vagy ha a másik kutat bizonyíték után? (pl:email, telo, kocsiban)
a csalàS bün a kutatàs nem szép dolog
cél szentesiti az eszközt
Ez mióta kérdés? Egyértelmű.
A megcsaló szokott egyébként azzal visszatámadni, hogy "te kutakodtál utánam? Akkor nem bizol bennem, oda a kapcsolatunk, MIATTAD". Szánalmas...
Én nem mondom, hogy szép dolog kutakodni a másik után, de az még, hogy valaki kutakodik utánam nem válóok. Természetesen ha a páromat rajta kapnám, hogy kutat utánam akkor megkérdezném miért csinálta, csinálja, miért ingott meg a bizalma (azért nyilván én is hibás vagyok). Aztán megbeszélnénk és ha nem ismétlődne meg a későbbiekben akkor elfelejteném az egészet.
A megcsalás az más, ha megcsalna akkor menne, ez szinte az egyetlen dolog, amit soha nem bocsájtanék meg neki.
Ide jön ezzel kapcs. egy humoros sztori ami egyébként megtörtént. Egyik barátnőmet csalta a párja. A barátnőm már nagyjából mindent sejtett, de nem volt bizonyítéka. Ezért felment messengerre és megnézte mi a pálya. Na hát itt az első offline üzenet elárulta, hogy megcsalás van a dologban. Azonnal felhívta a párját, akinek annyi jött le az egészből, hogy köszönje meg magának, hogy így tudta meg, miért kutakodott? :D logikus:))
Szóval szerintem a kutatás egy dolog a megcsalás még egy. Mondjuk az sem egészséges ha valaki ok nélkül neki áll nyomozni...:-S
2o-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!