Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyi kocsiban a sofőr mellett ül valaki általában, vagy a szokás szerint?
A tesóm lenne a sofőrünk, de van barátnője, koszorús lányok nem lesznek.
Őszintén nekem az jött, hogy olyankor csak a tesóm ül elől.
Szokott, szokás még valakinek ott ülni?
Nem izé ha a barátnője beül előre, de nincs koszorús lány, tehát ő sem az, és a menyasszony+vőlegény hátul??
Hogy van ez
Köszi
Barátnőméknél is a férj bátyja volt a sofőr, az ő barátnője pedig elől ült mellette.
Ha jóban vagytok, akkor nincs benne semmi fura.
A vőlegény nem külön kocsival szokott menni?
Amúgy én előre ültetném a tesód barátnőjét, feltéve, ha jóban vagytok. Valaki tud segíteni ki- és beszállni, megfogja a csokrodat, megigazítja a ruhádat, mikor kiszállsz. És lássuk be, ebben a pasik kicsit esetlenek. :)
Nálunk a férjem vezetett,én ültem mellette,hátul meg 3 barátunk:D Ez sem a szokványos megoldás volt,de őszintén egyáltalán nem érdekelt...
Ha jóban vagytok szerintem sincs semmi gáz abban,hogy egy autóval mentek szerintem...
A barátnőm esküvőjén én voltam a tanú és a sofőr (én is lány vagyok), hátul ült a barátnőm és a férj.
Mellettem pedig a fotós ült az anyósülésen.
Az én esküvőmön elég sokat ültünk a kocsiban :) A bátyám vezetett, mellette ült a fotós.
Hátul ültünk a férjem, a barátnőm (tanúm) és jómagam.
Miért lenne baj, ha ott ül a bátyád barátnője, nincs ebben semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!