Lehetséges ez? Vagy csak elkeseredettségében mondja ezeket a párom?
Én 23 éves lány vagyok és nincs egy olyan barátnőm sem, akikre igazán számíthatnék bajban. Ellenben olyan fiú ismerősöm van, aki azonnal leutazna 300 km-t és idejönne, ha rossz passzban lennék. Persze részemről is működik a dolog.
Az összes eddigi "barátnőm" kibeszélt a hátam mögött, lelki szemetesládának használtak, de az már nem érdekelte őket, velem mi van. Ha szépen felöltöztem, kicsíptem magamat, egyből máshogy álltak hozzám, beszóltak stb., ha jó jegyet kaptam a suliban nem örültek neki őszintén. A nőkben nagyon benne van az irigység.
Szóval teljesen megértem a barátnődet.
"Dzsúlia" :D
Nekem sincsenek barátnőim, ha úgy vesszük hasonló okokból. Úgy általában véve nem igazán vannak barátaim, és rettenetesen utálom, mikor rá akarnak venni, hogy barátkozzak :S
Szerintem valahogy fogadd el a "barátnőjét", ha vele érzi jól magát. Ne úgy gondolj rá, mint egy női ruhába bújt palira.
18:45
Igyekszem én elfogadni ezt a Dzsúliát,de azért nem olyan egyszerű ez! Párom mutatott pár közös fényképet,de ott is azt hittem, hogy besz*rok a röhögéstől,ahogy a rózsaszín ruhájában pózol a műhajával. Szóval élőben szerintem csak durvább reakciót váltana ki belőlem,amivel esetleg mindkettőt megbántanám,ezt pedig nem szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!