Ezeket hogyan kéne értelmeznem?
Ezt a kérdést én írtam ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Most az van,hogy a tegnapi beszélgetésükből kiderült,hogy ő nem akar engem "elkényeztetni" szeptembertől (abba a városba fogok menni tanulni,ahol ő dolgozik). Ezt úgy értette,hogy amikor ráér sem akarja minden szabadidejét velem tölteni. Szóval tudnánk pl naponta 5 órát találkozni,de ő ebből csak 2-3 órát akar,akkor is ha nincs más dolga. Nekem ebből az jött le,hogy inkább elmegy inni meg szórakozni a haverjaival,minthogy végre élvezné,hogy egy városban vagyuk. Valóban jól gondolom?
Ő mindezt úgy adta le nekem,hogy ha valami folytán pl( más munkabeosztás vagy nekem más órarend)kevesebbet találkoznánk,akkor ő nem akarja azt hallgatni,hogy kevés amennyit találkozunk. De hát hogyan lenne ez,eddig hetente 1 napot találkoztunk istenem....
A másik dolog: ő azt mondta,hogy el akart jegyezni,de mivel találkoztam azzal a másik sráccal,(akivel mellesleg semmi sem történt,csak meghallgatta a problémáimat),így nem bízik bennem és nem érdemlem meg a gyűrüt.
Ezt jogosan mondja?
A párod úgy gagyás ahogy van. Már bocs. Ha még csak az lenne, hogy nem minden percét Veled szeretné tölteni, mert kellenek a haverok (minden kapcsolatban így van, hogy kell a haver, volt osztálytárs, munkahelyi kavalkád stb) még ok, mert nálunk is így van. Én párom se véd meg, csak a kapcsolatunk elején volt ez. Emiatt is tartunk ott ahol, de van még ezen kívül ezer ok amit nem részletezek. Jobb lenne szétmennünk.
22/N
Én nem gondolkodnék sokat. Lenne egy hatalmas beszélgetésünk és utána elküldeném a haverjaival inni. Kalap s kilincs...
21-L
Köszönöm a válaszaitokat! Igazatok van,tényleg el kellene hagynom. Csak tudjátok olyan nehéz elhinnem,hogy valakinek tényleg olyan fontos leszek,hogy lesi minden kívánságomat. Sőt azt is nehéz elképzelnem,hogy lesz valaki,aki komolyan veszi a problémákat.
Anyukámat is elhagyta apukám,neki se volt fontos semmi,csak a saját érdeke.
Néha azt gondolom,jobb lenne egyedül leélni az életet,normális barátokkal,ismerősökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!