Érdeklem őt, vagy csak én képzelem "jelnek" ezeket?
Van egy pasi, akit a testvérem ismer.. nemrég bemutatott neki, mert kíváncsi volt rám. Azóta mindig köszön és mosolyog rám, ha találkozunk. Utána volt hogy elmentem előtte, köszöntem, visszaköszönt (ő közben mással beszélgetett), aztán utánam futott 1 perc múlva (szó szerint futott) hogy mi van tesómmal miért nem jött iskolába stb, (én ezt úgy "vettem" mintha csak ürügy lett volna ez hogy beszélgethessen velem). Pár nappal utána szintén odajött hozzám egy iskolai témával kapcsolatban (amit szerintem neki tudnia kellett volna, tehát lehet ez is ürügy volt?). És igen, ő egy tanár, tesóm tanára.
Tudom hogy ezt ti nem tudjátok megválaszolni és kevés az információ, őt kéne megkérdeznem, de mint kívülálló mi a véleményetek?
Necces, mert ha tanít téged, akkor az állásával játszik. Másrészt felsőoktatásban már nem járnak annyira utána a hallgatók magánéletének, így a gyakorlatban kellő óvatossággal akár működhet is.
Van rá esély, mert a diákokról nem szoktak ilyen élénken érdeklődni a tanárok, max gimnáziumban. Legalábbis a tanáraim többsége 4 év után se tudta a nevemet, pedig a hajszerkezetem miatt eléggé elütök a többiektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!