Már nem is érdeklem a barátaim?
Szombaton voltak nálam, azóta a legjobb barátnőm volt vasárnap a közös barátnőnknél, ki sem hívtak :-(
Meg ma is mondta anyu hogy ott a biciklije a legjobb barátnőmnek a közös barátnőnknél.. Hozzám meg még csak nem is jönnek.. Ezek szerint egyátalán nem is hiányzom nekik, meg gondolom ez sem az első eset hogy nem hívnak
:(:( Na az ilyeneket én konkrétan utálom. Jól magamra hagytak, azt az hogy nekem rosszul eset, hát mostanra már biztosan tudom hogy nem érdekelte őket.
De 1-2 nap talán még belefér. Ja na mondjuk nem első eset. Hát szerintem el kéne mondanod nekik hogy téged mért nem hívnak ilyenkor. Nekem is az kellet volna, mert így már sose tudom meg.
Na nekem meg olyan volt. Hogy halottam azt se mondták persze, már én érzem magam rosszul miatta hogy meghallom ezeket. Hogy csinálnak gíroszt. Megbeszéltük hogy jövök én is, még ki is fizetem ha kell. De nem nem kell.
Megjöttem, semmi meg se kínáltak, miközben ők boldogan ott eszegettek előttem egy másik baráttal, plusz még egy valaki aki épp aznap jött át.. és nem 2 napja voltunk barátok hanem már jó ideje.
Ja igen nem véletlenül mondják hogy társaságban nem illik sugdolózni, legalábbis egymásközt. Mert gondolom a másiknak rosszul eshet. Te barátaid azért jó fejek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!