Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nem is érdeklem a barátaim?

Már nem is érdeklem a barátaim?

Figyelt kérdés

Szombaton voltak nálam, azóta a legjobb barátnőm volt vasárnap a közös barátnőnknél, ki sem hívtak :-(

Meg ma is mondta anyu hogy ott a biciklije a legjobb barátnőmnek a közös barátnőnknél.. Hozzám meg még csak nem is jönnek.. Ezek szerint egyátalán nem is hiányzom nekik, meg gondolom ez sem az első eset hogy nem hívnak

2011. júl. 4. 15:30
 1/8 anonim ***** válasza:
:( Hívd fel őket , hogy nicnsn-e kedvük eljönni veled valahova. .. Ezt sokszor csinálhatod és ha egy idő után többször mondják , hogy nicnsn akkor nagy a baj.
2011. júl. 4. 15:34
 2/8 anonim ***** válasza:
ilyen velem is van, hogy tudom h mennek strandra meg bulizni stb haverjaim és engem nem hívnak. nagyon rosszul esik, de ez van.
2011. júl. 4. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne hülyéskedj már,csak azért mert 2 egész napig nem kerestek,még nincs itt a világvége.
2011. júl. 4. 15:41
 4/8 anonim válasza:
az is lehet, hogy van egy közös dolgok, vagy valami ilyesmi, ami csak rájuk tartozik. szóval, szerintem ne aggódj, ha tényleg a barátaid, biztos érdekled őket.
2011. júl. 4. 16:23
 5/8 anonim ***** válasza:

:(:( Na az ilyeneket én konkrétan utálom. Jól magamra hagytak, azt az hogy nekem rosszul eset, hát mostanra már biztosan tudom hogy nem érdekelte őket.

De 1-2 nap talán még belefér. Ja na mondjuk nem első eset. Hát szerintem el kéne mondanod nekik hogy téged mért nem hívnak ilyenkor. Nekem is az kellet volna, mert így már sose tudom meg.

2011. júl. 4. 16:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Jöttek hozzám ma :-) Csak sokszor szarul esik, mikor arról áradoznak hogy a legjobb barátnőmnél, milyen finom maffint sütöttek.. Engem még a sütő közelébe sem engednek.. Az meg duplán szarul esik hogy előttem kérdezgetik egymást rejtélyesen pl: "Ugye mikor arról beszéltünk!" én meg kérdezem "miről?" válasz: "semmiről"
2011. júl. 4. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:
nah ez bunkó viselkedés....az ilyeneket le tudnám csapni egy légycsapóval...
2011. júl. 4. 22:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Na nekem meg olyan volt. Hogy halottam azt se mondták persze, már én érzem magam rosszul miatta hogy meghallom ezeket. Hogy csinálnak gíroszt. Megbeszéltük hogy jövök én is, még ki is fizetem ha kell. De nem nem kell.

Megjöttem, semmi meg se kínáltak, miközben ők boldogan ott eszegettek előttem egy másik baráttal, plusz még egy valaki aki épp aznap jött át.. és nem 2 napja voltunk barátok hanem már jó ideje.

Ja igen nem véletlenül mondják hogy társaságban nem illik sugdolózni, legalábbis egymásközt. Mert gondolom a másiknak rosszul eshet. Te barátaid azért jó fejek.

2011. júl. 4. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!